Piyango biletleri Fethiye'de erken bitti

Tarihinde ilk defa 100 milyon liralık büyük ikramiyeyi verecek olan Milli Piyango biletlerine ilgi yoğun oldu. Fethiye, Muğla ili ve ilçeleri genelinde biletlerin tamamı erken tükendi. Öte yandan bu yıl bir de ilk gerçekleştirilecek. Milli Piyango tarihinin en büyük ikramiyesi olan 100 milyon lira, satın alınan bilete isabet edinceye kadar çekiliş sürecek. Biletler Fethiye'de de sabah saatlerinde bitti. Bilet alanlar en çok çeyrek bileti tercih ederken, diğer biletlere de talebin iyi olduğu bildirildi.

  • 825
Piyango biletleri Fethiye'de erken bitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye’de önceki yıllarda en büyük ikramiye Fethiye’deki talihlilere de vururken, talih kuşuna sahip olmak isteyenler ‘ya çıkarsa deyip’ şanslarını yine milli piyangodan aradılar. Fethiye’deki milli piyango satıcıları ellerindeki biletleri kısa sürede satarken, sayısal loto bayileri de yine makinadan saat 14.00’e kadar milli piyango satışı yaptılar. 
Milli Piyango tarihinde en yüksek ikramiye olan 100 milyon TL'nin sahibini bulacağı yılbaşı özel çekilişi için bilet satın almak isteyenler, bayiler önünde kuyruk oluşturdu. Çeyrek bilet 25, yarım bilet 50, tam biletin de 100 TL'den satıldığı piyango bayilerinde, en çok çeyrek bilet ilgi görürken, vatandaşlar en büyük ikramiye çıkarsa Fethiyespor ve Galatasaray’a maddi yardımda bulunacaklarını ifade edenlerde vardı. Bilet satanlar ise yeni yılda sağlık, huzur ve mutluluk dileğinde bulundular. Biletlerin erken tükendiğini belirttiler. (FATİH DERELİ)
 

Bakmadan Geçme