'Pes etmeyen, karakterli, son topa kadar mücadele eden bir takımımız var'

Geçtiğimiz sezon Erkekler Basketbol 2. Ligi'nde mücadele eden ve sezon sonunda Erkekler Basketbol 1. Ligi'ne yükselmeyi başaran Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı yeni sezonda çalışmalarına devam ediyor.

  • 2735
'Pes etmeyen, karakterli, son topa kadar mücadele eden bir takımımız var'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Genel Koordinatörü Miraç Efe Doğan, 11 Ekim 2019'da başlayacak olan lig müsabakaları ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bu sezon için öncelikli ve gerçekçi hedeflerimizTBL’de kalıcı bir takım yaratmaktır. Yeni yükseldiğimizTBL’de güçlü takımlar bulunuyor. Özellikle Petkim’in iddialı bir kadro kurdu. Lige yeni yükselen ve kısıtlı bir bütçe ile mücadele edecek bir takım kurduk. O yüzden bu sezongeçen sezona göre daha zor geçecek. Fakat şampiyon kadroyu yerli ve Amerikalı oyuncularla güçlendirdik” dedi.
Doğan, “Ekonomik ve sportif bir yapılanma içindeyiz.”
Miraç Efe Doğan sözlerine şu şekilde devam etti, “Ligde kalıcı ve istikrarlı bir takım olabilmek için sürdürebilir ekonomik ve sportif bir yapılanma içindeyiz.Kısa vadeli geçici başarılardan ziyade, devamlılığı olan bir sistem kurmak istiyoruz.Bu planlama çerçevesinde, Belediye Başkanımız Alim Karaca'nın da destekleriyle, borçsuz,kendi kendine yetebilen, sorunsuz bir spor kulübü olma hedefimiz var. Belediye başkanımız sadece basketbol takımına değil, Belediye Spor Kulübü’nün tüm branşlarına büyük destek veriyor. Ancak Belediyespor geçen yıllardan kalan önemli bir borç yükü altında bulunduğundan, bir taraftan bu borçları temizlerken, bir yandan da tüm branşlarda Fethiye’ye yakışan bir kulüp yapısı kurmaya gayret ediyoruz.”
Takım kadrosuyla ilgili de bilgi veren Doğan, “A takımımız 19 Ağustos’ta 2019 – 2020 sezonunu açtı. Geçen sezonki şampiyon kadrodan devam ettiğimiz 5 oyuncumuza ilave, kadromuza 4 Türk ve 2 ABD’li oyuncu, Utku Uzgur, Önder Erişen ve Ömer Atlı olmak üzere 3 tane de Fethiyeli genç oyuncu dahil ettik.Başantrenörlük görevine Fethiyeli olan Alkım Ay hocamızı,yardımcı antrenörlük görevine de yine Fethiyeli olan Burak Aydınalp hocamızı getirdik” dedi.
“Fethiyeli sporseverleri takımımıza destek için Beşkaza Spor Salonuna bekliyoruz.”
Lokman Hekim Fethiye Belediye Spor Basketbol Takımı’nın sezon öncesi hazırlıklarda ve gerçekleşen son maçlarda iyi performans sergilediğini söyleyen Miraç Efe Doğan, “Yoğun bir sezon öncesi hazırlık dönemi geçirdik. Denizli ve Eskişehir’de oynadığımız maçlarda kendimizi görme fırsatımız oldu. Takımımız sezon öncesi iyi sinyaller verdi. Hazırlık maçlarımızda gördük ki pes etmeyen, karakterli, son topa kadar mücadele eden bir takımımız var.SocarPetkim, Konyaspor,Akhisar Belediye,Denizli Merkezefendi gibi ciddi yatırım yapan ekipler ile zorlu maçlar oynayacağız. Sezonun ilk maçını 11 Ekim 2019 Cuma günü, Ankara'da Anadolu Basket takımıyla oynayacağız. Zorlu Ankara deplasmanından galibiyetle dönerek lige moralli başlamak istiyoruz. Takımımızın iç sahadaki ilk maçı 19 Ekim 2019 Cumartesi günü saat 17.00’de, Petkimspor ile gerçekleşecek. O maçta tüm Fethiyeli sporseverleri takımımıza destek için Beşkaza Spor Salonuna bekliyoruz.Bu vesileyle 2019 - 2020 sezonunda en başta kendi takımımız olmak üzere, tüm rakiplerimize, tüm sporculara,hakemlere ve görevli arkadaşlara başarılar diliyoruz." diyerek sözlerini tamamladı.
 

Bakmadan Geçme