Pazar esnafından örnek davranış

Dünyayı ve ülkemizi etkilen korona virüsü salgını ile mücadele kapsamında Salı Pazarı esnaflarından Emin Duru, vatandaşlara ve pazar esnaflarına maske dağıttı. Duru açıklamasında, 'Yaklaşık 9 aydır ülkemizde ve ilçemizde pandemi sürecini yaşıyoruz. Sosyal sorumluluk bilinci ile kendi imkanlarım ölçüsünde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtmaya karar verdim' dedi.

  • 1046
Pazar esnafından örnek davranış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kovid-19 pandemisi sürecinde vatandaşların uyması istenen maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına dikkat çeken Salı Pazarı esnaflarından Emin Duru; pazar esnafına ve alış verişe gelen vatandaşlara ücretsiz olarak 2 bin 500 adet maske dağıttı. Esnafların ve vatandaşların kurallara uymalarını da isteyen Duru, kendi imkanları ile temin ettiği maskelerin dağıtımını gerçekleştirdi. 

AMACIM FARKINDALIK OLUŞTURMAK
Salı Pazarı esnaflarından Emin Duru yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 9 aydır ülkemizde ve ilçemizde pandemi sürecini yaşıyoruz. Bu süreçte esnaflar olarak da işlerimiz oldukça düştü. Bildiğiniz gibi hafta sonları sokağa çıkma kısıtlamasına gidildi. Sosyal sorumluluk bilinci ile kendi imkanlarım ölçüsünde esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza maske dağıtmaya karar verdim. Bu faaliyeti içimden geldiği için gerçekleştiriyorum. Amacım maske kullanımı konusunda farkındalık oluşturmak. Sosyal mesafe ve hijyenin yanı sıra en koruyucu etken maske” diye konuştu.  

KURALLARA UYMALIYIZ
Kurallara uyulması tavsiyesinde bulunan Duru, “Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarına riayet edelim. Vatandaşlar olarak bu kuralların önemini kavrayalım. Fethiye genelinde birçok insanımız, Kovid-19 nedeniyle hayatını kaybetti. Kendimizi ve sevdiklerimizi düşünüyorsak, bu kuralları aklımızdan çıkarmayalım. Bu farkındalık çalışması için 2 bin 500 maske temin ettim. Bunların tamamını esnaflarımıza ve vatandaşlarımıza dağıtacağız” şeklinde ifadeler kullandı. (FATİH DERELİ) 
 

Pazar esnafından örnek davranış
Pazar esnafından örnek davranış
Pazar esnafından örnek davranış

Bakmadan Geçme