Parke kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor

Milas Belediyesi ilçemiz mahallelerinin yollarını yenilemek adına çalışmalarına tüm hızıyla devam ediyor. Yapılması gereken çalışmaları yerinde tespit ederek çalışmaları gerçekleştiren Milas Belediyesi ekipleri ilçemizin mahallelerinde parke kaplama çalışması yaparak, ilçemiz yollarının çehresini değiştiriyor.

  • 823
Parke kaplama çalışmaları hız kesmeden devam ediyor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Planlanan program çevresinde çalışmalarını gerçekleştiren Milas Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler İlçemiz merkez mahallelerinde çalışmalarını sürdürdüğü gibi kırsal mahallelerde de yoğun çalışmalar gerçekleştiriyor.
Planlanan programlar çerçevesinde çalışmalar gerçekleştiriliyor
Parke kaplama çalışmaları kapsamında ilçemiz Hayıtlı Mahallesi Şair Ulvi Akgün Caddesi ve Dibekdere Mahallesi Sırtlan Mevkii’nde  parke kaplama çalışmaları tamamlanarak yollar yenilendi.
Çalışmalar hakkında açıklamalarda bulunan Milas Belediye Başkanı Av. Muhammet Tokat; “Mahallelerimizdeki yapılması gereken çalışmaları tespit ederek, planlanan programlar çerçevesinde çalışmalarımızı gerçekleştiriyoruz. Milasımızın her mahallesine eşit ve etkin hizmet sunabilmek adına yoğun çalışmalar gerçekleştiren ekiplerimiz, ilçemiz mahallelerindeki yollarda çalışmalarını tamamlayarak, hemşehrilerimizin hizmetine sunuyor. Bu çerçevede ekiplerimiz Hayıtlı Mahallesi Şair Ulvi Akgün Caddesi ve Dibekdere Mahallesi Sırtlan Mevkii’nde  parke kaplama çalışmalarını tamamladı. Tüm vatandaşlarımıza hayırlı olsun. Daha güzel bir Milas adına çalışmalarımız tüm hızıyla devam edecek” dedi.
 

Bakmadan Geçme