Pamuk da Fethiyeli oldu

Esra Erol'un evlilik programında yer alan Pamuk Pars, Fethiye'den ev satın aldı. Medya Danışmanı Özlem Küçük ile geldiği Fethiye'de Myra Park Friends konutlarından daire satın alan Pamuk Pars Fethiye'yi sakinliğinden, tarihi ve doğal güzelliklerinden dolayı tercih ettiğini söyledi.

  • 23394
Pamuk da Fethiyeli oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Myra Park Friends Fethiye Satış Pazarlama Müdürü Ümit Doğan’dan daireler ve Fethiye hakkında bilgi alan Pamuk Pars, geçtiğimiz yıllarda kamp için Fethiye’ye geldiğini söyledi. Albümünün yanı sıra dizi projelerinde de yer almaya devam ettiğini belirten Pamuk Pars, bir de güzelli salonu açmayı düşünüyor. 

Myra Park Friends Fethiye Satış Pazarlama Müdürü Ümit Doğan yaptığı açıklamada, “Pamuk hanım Fethiye’ye geldiğinde konutlarımızı gezdi. Fethiye’yi ve burayı çok sevdi. Biz de kendisini Myra Park Friends’te bir daire sahibi yaptık. Fethiye’nin ünlüler tarafından tercih edilmesi noktasında ise doğru işlerin seçilebildiğini düşünüyorum.Birçok kişinin ilk ziyaret ettiği yerlerden birisi de konutlarımız oluyor. Yaptığımız çalışmalar hep bilinirliğimizi arttırmaya yönelik. Kalitemizle başarı sağlamaya çalışıyoruz” dedi. 

Fethiye’den ev alan Pamuk Pars, “Fethiye’nin ve dairenin bulunduğu bölgenin doğal güzelliği beni çok etkiledi. Konum olarak güzel bir noktada yer alıyor. Fethiye’yi yamaç paraşütü ile tanıyordum. Daha önce kamp için gelmiştik. Fethiye’yi sakin olması ve tarihi güzelliklerinden dolayı tercih ettim. Projelerimiz yoğun bir şekilde devam ediyor. Tanıtım filmlerinin yanı sıra albümüm var. Bir de güzellik salonu açmayı düşünüyorum. Dizi projelerinde yer almaya devam ediyorum” diye konuştu. 
 

Pamuk da Fethiyeli oldu
Pamuk da Fethiyeli oldu
Pamuk da Fethiyeli oldu
Pamuk da Fethiyeli oldu
Pamuk da Fethiyeli oldu

Bakmadan Geçme