Öztürk'ten Özkaya'ya ziyaret

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 96. kuruluş yıldönümü nedeniyle THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya'ya ziyarette bulundu. Başkan Öztürk, 'Planlarımızı, projelerimizi konuşalım, onlara yine destek verelim istedik' dedi.

  • 696
Öztürk'ten Özkaya'ya ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, beraberinde yönetim kurulu üyeleri Salih Dündar, Adnan Özal, Zafer Aykaç ve AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Sinan Cengil ile birlikte THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya’yı ziyaret etti. Özkaya, kurumun çalışmaları hakkında bilgi verirken, pandemi nedeniyle oldukça tedbirli olduklarını ifade etti. 

THK’nın 96. kuruluş yıldönümü nedeniyle ziyarette bulunduklarını ifade eden AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “THK, 1925’ten bu yana önemli görevler üstlenmiş önemli kurumlarımızdan biri. Biz de bugün yönetim kurulu arkadaşlarımız ve gençlik kolları başkanımızla birlikte sayın başkanımız ve yönetimini ziyaret etmek istedik. Hem hasbihal edelim hem önümüzdeki günler için planlarımızı, projelerimizi konuşalım, onlara yine destek verelim istedik. Başarılı çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür ediyoruz. Nice 96 yıllara” diye konuştu.

THK Fethiye Şube Başkanı Mustafa Özkaya ise “Bugün Regaip Kandili. Regaip, bolluk, bereket ve fazilettir ve üç ayların ilk kandil gecesidir. Pandemi nedeniyle de tüm dünyayı saran ve bir yıldan beri sıkıntılar içerisinde olan insanlara bolluk ve bereket getirmesini diliyorum. Tüm İslam aleminin Regaip Kandili’ni kutluyorum. AK Parti ilçe yönetimine, bizlere yapmış oldukları ziyaret için teşekkür ediyorum. Onlarla çalışmaktan dolayı da memnunuz. Fethiye’mize bir şeyler yapmak için çaba sarf ediyoruz. Çalışmalarını yakından takip ediyoruz. Ankara - Fethiye arasında sıkı bağlantı içerisinde. Fethiye’mizin eksikliklerini gidermek için ellerinden geleni yapıyorlar. Çalışmalarında başarılar diliyorum” dedi.
 

  

Öztürk'ten Özkaya'ya ziyaret
Öztürk'ten Özkaya'ya ziyaret

Bakmadan Geçme