Öztürk'ten öğretmenlere kutlama mesajı

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı.Öztürk mesajında tüm öğretmenlerin Öğretmenler Günü'nü kutladı.

  • 500
Öztürk'ten öğretmenlere kutlama mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay öztürk Öğretmenler Günü dolayısıyla yayınladığı mesajda Öğretmenler Günü’nü kutladı.Turgay Öztürk kutlama mesajında  ‘’ Bugün tüm öğretmenlerimizin hizmetlerine karşılık, saygı ve sevgi ile anıldığı, öğretmen ve öğretmenlik mesleği ile ilgili farkındalığın oluştuğu güzel bir gündür.
Millet Mektepleri'nin açılışı ve Atatürk'ün Başöğretmenliği kabul tarihi olan 24 Kasım günü, 1981 yılından beri Öğretmenler Günü olarak kutlanmaktadır. Öğretmenlik, insanlık tarihinin maneviyatı en güçlü mesleklerindendir. Öğretmen, insanların kendi ayakları üzerinde durmalarını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünden giden bir gönül eridir. 
Öğretmenler gününde, öğretmenlerimizin değerini, sorunlarını ve hizmetlerini hatırlar, onların emeklerini boşa çıkarmamak için gayrete geliriz. Biliriz ki, çalışkan, dürüst ve insani değerlere sahip insanlar olmamız, öğretmenlerimize verebileceğimiz en güzel armağandır.
Gelişen teknolojiye ayak uyduran durağanlıktan çıkmış bir eğitim sistemine girmiş bulunmaktayız. Hükümetimizin de desteğiyle Fiziki şartlarımız çok iyi durumlara gelmiş ve ilerlemeye devam etmektedir. Başta ebediyete göç etmiş Baş Öğretmen Atatürk olmak üzere Aziz öğretmenlerimizi rahmet, minnet ve şükranla anarken, emekli olan, mesleğe yeni atanan genç arkadaşlarıma ve tüm eğitim camiasına sonsuz başarı ve mutluluklar diliyorum Tüm öğretmenlerimizin  24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum ‘’dedi.
 

Bakmadan Geçme