ÖZTÜRK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI

Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay ÖZTÜRK, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle mesaj yayınladı. Öztürk yayınladığı mesajda '15 Temmuz'un isimsiz kahramanları şehit ve gazilerimiz bu millet sizi hiç unutmayacak, daima sayı ve minnet ile anacak' dedi.

  • 1087
ÖZTÜRK'TEN 15 TEMMUZ MESAJI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü nedeniyle Ak Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay ÖZTÜRK mesaj yayınladı. Öztürk mesajında “Hepimizin bildiği üzere 15 Temmuz 2016 gecesi Ülkemizi, Milletimizi, Cumhuriyetimizi ve istikbalimizi ortadan kaldırmak isteyen FETÖ’cü  hainler ve destekçileri milletin silahlarını millete doğrultarak darbeye teşebbüs etmişlerdi. Ancak demokrasi ve bağımsızlıktan ödün vermeyen asil milletimiz bu darbe teşebbüsünü Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN’ın önderliğinde sokakları, meydanları doldurarak, tankın önüne yatarak, vücudunu siper ederek milli iradeye sahip çıktı.  15 Temmuz’da Çanakkale ruhu ile bir diriliş öyküsü yazan bu kahraman milletin bir ferdi olmaktan gurur duyuyorum. Hain darbe teşebbüsünün seyrini değiştiren kahraman şehidimiz Ömer Halisdemir ve niceleri bu ülkenin istikbali ve istiklali için canlarından vazgeçtiler. 251 vatan evladı şehit, 2196 vatan evladı da gazi oldu. Hain darbe girişimi üzerinden 6 yıl geçti.60 yıl da geçse 600 yıl da geçse 15 Temmuz’un isimsiz kahramanları şehit ve gazilerimiz bu millet sizi hiç unutmayacak, daima sayı ve minnet ile anacak” dedi.
Başkan ÖZTÜRK ; 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik  Günü’nde aziz şehitlerimizi yad  etmek, kıymetli gazilerimize şükranlarımızı sunmak, devletimize, milletimize, bayrağımıza  olan bağlılığımızı gelecek nesillere aktarmak üzere 15 Temmuz Cuma Günü Saat 20.00’de  tüm hemşerilerimizi ve misafirlerimizi Fethiye Beşkaza Meydanı’na davet etti.
 

Bakmadan Geçme