Öztürk, 'Saha çalışmalarımıza devam ediyoruz'

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, ilçe teşkilatında yaptığı açıklamada, üye çalışmaları ve ilçe teşkilatı olarak hedeflerinin ne olduğu konusunda bilgiler aktardı. Öztürk, 'Fethiye ilçe teşkilatı olarak bizim hedefimiz 15 bin'in üzerinde üye sayısına ulaşmak' ifadelerini kullandı.

  • 714
Öztürk, 'Saha çalışmalarımıza devam ediyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Üye sayısındaki hedeflerinin 15 bin’i geçmek olduğunu belirten AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, 2023 seçimlerinde teşkilat olarak en büyük desteği vermek istediklerini söyledi. İlçe Başkanı Öztürk, saha çalışmalarının da devam ettiğini kaydetti. Fethiye’yi AK Belediyecilikle tanıştırmak istediklerine vurgu yapan Öztürk, teşkilat binasını da kolay erişimi olan bir yere taşıyacaklarını ifade etti. 

AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk yaptığı açıklamada, “Fethiye İlçe Teşkilatı olarak bizim hedefimiz 15 bin’in üzerinde üye sayısına ulaşmak. Bunu tabi ki belli bir zaman dilimi içerisinde yapabiliriz. Talepler çok fazla ama pandemi biraz işimizi zorlaştırıyor. Türkiye Cumhuriyeti 2023 seçimlerine girerken, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde en büyük katkıyı verip, Ankara’ya selam göndermek istiyoruz” şeklinde konuştu.  

Açıklamasını sürdüren AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, “Kongremizi tamamladığımız gibi üye çalışmalarımıza başladık. Fethiye 13 bin mevcut üyemiz vardı. Göreve geldiğimizden bu yana 500 yeni üyemiz oldu. Şehir değiştirenler,  memuriyete geçenler ya da başka sebeplerden dolayı, internet üzerinden ufak tefek istifa edenler oluyor. İstifa sayıları çok az olduğu ve sürekli yeni üye katılımı olması dolayısı ile teşkilatımızda üye sayısı artıyor. Sosyal medya platformlarında da üye kazandırma çalışmalarımız var, fakat biz daha çok yüz yüze teması tercih ediyoruz. Fethiye İlçe Teşkilatı olarak bizim hedefimiz 15 bin’in üzerinde üye sayısına ulaşmak. Bunu tabi ki belli bir zaman dilimi içerisinde yapabiliriz. Talepler çok fazla ama pandemi biraz işimizi zorlaştırıyor” dedi. 

İlçe Başkanı Öztürk, “Göreve geldiğimizde açıkladığımız gibi bizim kısa vadede iki önemli hedefimiz var. Birincisi 2023 hedefimiz. Türkiye Cumhuriyeti 2023 seçimlerine girerken, Cumhurbaşkanlığı ve milletvekili seçimlerinde en büyük katkıyı verip, Ankara’ya selam göndermek istiyoruz. Dolayısıyla bizim Muğla’da milletvekili sayımızı arttırmayı ve Cumhurbaşkanımıza büyük bir destek göndermeyi planlıyoruz. İkinci hedefimiz ise Fethiye’de belediye başkanlığını kazanmak, Fethiye’yi AK Belediyecilik ile tanıştırmak. Buradaki hedefimizi gerçekleştirebilmek için sahadaki çalışmalarımızı başlattık. İnşallah yılbaşından itibaren daha da hızlandırmış olacağız. Teşkilat binamızı vatandaşlarımızın bize daha kolay ulaşabilmesi için başka bir yere taşıma çalışması içerisindeyiz. Teşkilat binamız daha gözle görülebilir bir yere, engelli ve yaşlı vatandaşlarımızın zorlanmadan bize ulaşabilecek şekilde olması için zemin katta olacak. Arkadaşlarımız sahada, çalışmalarımızı yapıyoruz, eski partililerimizi vefa örneği gösterip ziyaret etmeye çalışıyoruz. Bizim bunları yapma amacımız önümüzdeki 3 yılı seçim dönemi olarak görmek, yani seçime 2 ay kala sahaya inmek değil, 3 yıl boyunca sahada seçim çalışması yapmak. İnşallah hedeflerimize ulaşacağız” diye konuştu. 
 

Bakmadan Geçme