Öztürk'e 36 gün hak mahrumiyeti

Fethiyespor'un Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada 'Talimatlara aykırı hareketi' nedeni ile futbol disiplin talimatının 46. Maddesi ve Kovid-19 salgını nedeni ile müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 9/2 maddesi uyarınca 'Sportmenliğe aykırı hareketi' nedeni ile futbol disiplin talimatının 36. Maddesi uyarınca ve 'Hakaretleri' nedeni ile futbol disiplin talimatının 41. Maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK'ya sevk edilen Fethiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk'e 2 ayrı iddiadan dolayı toplam 36 gün hak mahrumiyeti cezası verildi.

  • 1064
Öztürk'e 36 gün hak mahrumiyeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor’un Büyükçekmece Tepecikspor ile oynadığı ve 1-1 berabere kaldığı karşılaşmada ‘talimatlara aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 46. Maddesi ve Kovid-19 salgını nedeni ile müsabakalarda uygulanacak tedbirlere ilişkin talimatın 9/2 maddesi uyarınca ‘sportmenliğe aykırı hareketi’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 36. Maddesi uyarınca ve ‘hakaretleri’ nedeni ile futbol disiplin talimatının 41. Maddesi uyarınca tedbirli olarak PFDK’ya sevk edilen Fethiyespor Kulübü Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’e 36 gün hak mahrumiyeti cezası verildi. 
PFDK’dan yapılan açıklamada Fethiyespor- Büyükçekmece Tepecikspor müsabakasında Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün protokol tribününe girebilecek kişilerden olmamasına rağmen akredite edilmediği protokol tribününe girmesinden dolayı talimatlara aykırılık nedeni ile ihtar cezası ile cezalandırılmasına, aynı müsabakada Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün resmi güvenlik görevlisine yönelik hakareti nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. PFDK’dan yapılan açıklamada ayrıca Fethiyespor Kulübü Görevlisi İsmail Öztürk’ün resmi güvenlik görevlisine yönelik sportmenliğe aykırı hareketi nedeni ile 15 gün hak mahrumiyeti cezası ile cezalandırılmasına karar verildi. Aynı müsabakada Fethiyespor Kulübü görevlisi Gökçen Kırlangıç’ın rakip takım sporcusuna yönelik hakareti nedeniyle 21 gün hak mahrumiyeti cezası verildiği kaydedildi. Bu arada Fethiyespor takımının maç öncesinde basın mensuplarına toplu fotoğraf çektirmesi de talimatlara aykırılık nedeniyle ihtar cezası ile cezalandırıldığı bildirildi. 
Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk’ün PFDK’nın bu kararlarına yasal yollardan itiraz etmesi bekleniyor. 
ERÇAĞ VE KALECİ TANSİYONU YÜKSELTTİ
Karşılaşma 1-1 bitince futbolcular arasında hafif elektriklenme yaşanırken, konuk takım futbolcusu Erçağ ile Fethiyespor’lu futbolcular arasında tansiyon yükselmişti. Tribünde de benzer atışmalar soyunma odasına gitmekte olan oyunculara yönelik tepki yaşanmıştı. Maç başında da konuk takım yedek kalecisi, Fethiyespor Görevlisi Gökçen Kırlangıç’ın üzerine yürümüş, polis araya girmişti. 
 

Bakmadan Geçme