• Haberler
  • Güncel
  • Öztürk, 'Barbunn Fethiye'  Yaz Konserleri Her Yıl Devam Edecek

Öztürk, 'Barbunn Fethiye'  Yaz Konserleri Her Yıl Devam Edecek

Fethiye Körfezi'nin büyüleyici manzarasına karşı konumlanan ve en gözde mekanlardan biri olan Barbunn Fethiye, yaz konserleri ile 2024 sezonuna damga vurmuştu. Barbunn Fethiye işletme şefi Süleyman Öztürk 2025 yaz sezonunda da konserlerin devam edeceğini açıkladı.

  • 56

Denize sıfır konumuyla misafirlerine hem görsel hem de işitsel bir şölen sunan Barbunn Fethiye, 2024 konserleriile yaza damga vurdu.

Özcan Deniz, Hakan Altun, Ebru Yaşar, Serkan Kaya, Sakiler gibi ünlü sanatçıları Fethiye’ye getiren Barbunn, müzikseverlere harika geceler yaşattı.

Mekanda eğlence yaz kış hız kesmeden devam ediyor. Barbunn Fethiye işletme şefi Süleyman Öztürk 2025 yaz sezonunda da konserlerin devam edeceğini açıkladı.  Öztürk,’’ Barbunn olarak çok güzel bir yaz sezonu geçirdik. Ünlü sanatçılarımızı ağırladık. Harika bir doluluk oranımız vardı. Barbunn severlere ve Fethiye halkına çok teşekkür ederiz. Yaz konserleri önümüzdeki yazda devam edecek. Nacit Bey’in önderliğinde muhteşem sanatçılarımızla yeni sezonda karşılarında olacağız.  Artık kış moduna geçiyoruz. Çarşamba-Cuma-Cumartesi 3 gün boyunca Bora Gölbaşı ile sahnemize devam edeceğiz. Tüm halkımıza teşekkür ediyoruz ve bekliyoruz.’’dedi 

Bakmadan Geçme