Öztürk, '8 takım play off oynamalı'

Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu'nun 2. ve 3. lig hakkında yapacağı toplantı öncesinde tüm kulüp yöneticilerinin görüşlerinin alındığını kaydetti. Öztürk, 'Play off sisteminde gruplarda 5. ve 6. takımların puanlarının çok yakın olmasından dolayı, kulüp olarak federasyona bir haksızlığa sebebiyet vermemek için eleme usulü ilk 8 takımın play off oynaması yönünde görüş bildirdik' dedi. 

  • 1094
Öztürk, '8 takım play off oynamalı'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun 2. ve 3. lig hakkında yapacağı toplantı öncesinde tüm kulüp yöneticilerinin görüşlerinin alındığını kaydetti. Öztürk, “Play off sisteminde gruplarda 5. ve 6. takımların puanlarının çok yakın olmasından dolayı, kulüp olarak federasyona bir haksızlığa sebebiyet vermemek için eleme usulü ilk 8 takımın play off oynaması yönünde görüş bildirdik” dedi. 

2. ve 3. ligin tescil edilebileceğini belirten Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk, haksızlığın önüne geçilebilmek adına 8 takımın play off oynaması yönünde görüş bildirdiklerini dile getirdi. Eğer bu önerinin kabul görmesi halinde Fethiyespor’un play offta mücadele edeceğini söyleyen Öztürk, Türkiye Futbol Federasyonu’nun yapılacak toplantının ardından kulüpleri bilgilendireceğini ifade etti.  

Fethiyespor Başkan Yardımcısı İsmail Öztürk yaptığı açıklamada, “Müsabakaların oynanıp oynanmaması konusunda bizlerin de görüşü alındı. Önemli olan iki şıktan birisi müsabakaların direk oynanması; diğeri de 2. ve 3. ligde liderlerin direk üst lige çıkması, küme düşmenin kaldırılması ve 4 takımın play off oynaması… Liglerin tescil edileceğini düşünüyorum. Play off sisteminde gruplarda 5. ve 6. takımların puanlarının çok yakın olmasından dolayı, kulüp olarak federasyona bir haksızlığa sebebiyet vermemek için eleme usulü ilk 8 takımın play off oynaması yönünde görüş bildirdik. 2. sıradan 9. sıraya kadar olan yani 8 takım kura çekilerek, eleme sisteminde mücadele etmesi yönünde fikirlerimizi aktardık. Yapılacak toplantı neticesinde Türkiye Futbol Federasyonu ve Bilim Kurulu yetkilileri, kulüpleri bilgilendirecek ve sezon böyle tamamlanacak. Süper Lig ve 1. Lig’in oynatılacağı bilgimiz dahilinde. İlk 8 takım play off oynaması kabul edilirse, Fethiyespor play offta olacak” dedi. 


 

Bakmadan Geçme