Özden, 'Bilimsel çalışmalar yapacağız'

Fethiye Kent Konseyi İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu çalışmalarını sürdürüyor. Deprem konusunda bilimsel çalışmalar yapacak olan çalışma grubu üyeleri, hazırlanan raporları hem ilgili yerlere hem de kamuoyu ile paylaşacaklarını ifade ettiler. Çalışma Grubu Başkanı Ahmet Özden, 'Yakın bir zamanda kamuoyuna çalışma grubumuzla ilgili bir rapor sunacağız. İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu olarak deprem bizim ilgi alanımıza girmektedir. Oldukça da güncel bir konu' dedi.

  • 1234
Özden, 'Bilimsel çalışmalar yapacağız'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Belediyesi Toplantı Salonu’nda, Yüksek Mimar Ahmet Özden başkanlığında toplanan İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu hem deprem hem de körfez kirliliği hakkında çalışmalarını sürdürüyorlar. Özellikle gündemde olan deprem konusunda bilimsel çalışmalar yapacaklarını kaydeden Çalışma Grubu Başkanı Özden,önemli bir aşama kaydettiklerinin de altını çizdi. 

Fethiye Kent Konseyi İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu Başkanı Yüksek Mimar Ahmet Özden yaptığı açıklamada, “Yaklaşık 2 aydır çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Elazığ ve Malatya depreminden önce de zaten biz faaliyetlerimize başlamıştık. Bu konuda güzel bir aşama kaydettiğimize inanıyorum. Yakın bir zamanda kamuoyuna çalışma grubumuzla ilgili bir rapor sunacağız. İnsan Yerleşmeleri ve Korunacak Alanlar Çalışma Grubu olarak deprem bizim ilgi alanımıza girmektedir. Oldukça da güncel bir konu. Ayrıca körfez kirliliği de Fethiye’nin en büyük sorunlarından birisi. Bu konuda da çalışmalar yapılıyor. Depremle ilgili çok ciddi, bilimsel çalışmalar yapacağız. Çalışmalarımızın startını verdik ve komisyondan geçecek. Proje ve fikir bazında ne gerekiyorsa elimizden geleni yapmaya çalışacağız. Raporları yetkili mercilere ileteceğiz” dedi. 


 

Özden, 'Bilimsel çalışmalar yapacağız'
Özden, 'Bilimsel çalışmalar yapacağız'
Özden, 'Bilimsel çalışmalar yapacağız'

Bakmadan Geçme