Özdemir yeniden başkan seçildi

Türkiye Görme Engelliler Derneği Muğla Şubesi olağan genel kurulunu gerçekleştirdi. Şube Başkanlığı görevini yürüten Mehmet Özdemir, güven tazeledi ve tekrar başkanlığa seçildi. Gerçekleşen kongreye şube üyeleri ile Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Merkez Başkanı Ramazan Koçak katıldı.

  • 778
Özdemir yeniden başkan seçildi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seçim öncesi konuşan Türkiye Görme Engelliler Derneği Genel Merkez Başkanı Ramazan Koçak, “Muğla şubemiz başkanımızın tecrübesi ile büyük bir ilerleme kat etti. Türkiye genelinde örnek teşkil edilecek çalışmalar yaptı. Günümüzde en önemli konu korona virüsü salgınıdır. Bu virüsten en çok etkilenen engellilerdir. Muğla’daki engelli hareketine yön vermek ve engelli hareketini yönetmek konusunda lider olduğumuzun farkındayım, bu liderliği seçilecek yeni yönetim kurulumuzla da sürdürmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. 

Yapılan seçimin ardından güven tazeleyen Muğla Şube Başkanı Mehmet Özdemir, “Öncelikle divan kuruluna ve katılım sağlayan tüm üyeler ile buraya gelen arkadaşlara teşekkür ediyorum. Bizleri zorlu bir 3 yıl bekliyor. Sürekli çalışacağız, sürekli mücadele edeceğiz. Yönetim kurulu listemizde yazdığımız kişiler bu konuda hazırlar, çalışmaya gönüllü ve iştahlılar. Şubemize gelip oy kullanan bizi yalnız bırakmayan bütün dostlarımıza ve basınımıza çok teşekkür ediyorum” dedi. 

Bakmadan Geçme