Oyuncu İbrahim Çelikkol, alevlerin arasına daldı

Milas'ta ormanlık alandaki yangın tehdit edici boyutlara ulaşıyor. Dizi ve sinema sanatçısı İbrahim Çelikkol, boyunu aşan alevlerle mücadele ederek, Milas'taki yangın söndürme çalışmalarına katılarak en ön safta alevlerle adeta savaştı. Çelikkol'un bu davranışı, Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni küçük düşürmeye çalışan sözde sanatçılara ders oldu. Çelikkol, yangında gösterdiği çabalardan dolayı vatandaşların takdirini topladı.

  • 3461
Oyuncu İbrahim Çelikkol, alevlerin arasına daldı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ünlü oyuncu İbrahim Çelikkol, Muğla'nın Milas ilçesinde ormanlık alandaki yangınlarla mücadelede ekiplere destek oluyor. Çelikkol, Ören'deki termik santrale doğru ilerleyen yangını durdurmak için hortumla alevlerin içine girerek, etkisi devam eden yangına müdahalede bulunmak için gönüllü olarak söndürme ekibine katıldı.
ÇELİKKOL’A TAKDİR YAĞDI
İtfaiye hortumunu alarak alevlere su sıkan Çelikkol bu davranışıyla taktir topladı. Çelikkol'un bu görüntüleri, sosyal medyada en çok konuşulanlar arasına girerken, “İbrahim Çelikkol alevlerin ortasında en önde. Helal olsun, 1000 kere helal olsun”, “Ne güzel oyuncularımız var. Hepsine helal olsun. İbrahim Çelikkol da gönüllü olarak çalışıyormuş.”, “Sen ve senin gibi yiğitlerin hakkı ödenmez. Allah yardımcınız olsun.” şeklinde Çelikkol'a destek yağdı.

MUSTAFA SANDAL PAYLAŞTI
Şarkıcı Mustafa Sandal, Instagram hesabından yaptığı paylaşımla Muğla Milas'taki orman yangınından kendisine ulaşan görüntüleri paylaştı.
Sandal paylaşımında "Göcek'teyim ve yollar kapalı, olay yerine ulaşma şansım yok. Canım kardeşlerim Onur Yılmaz ve İbrahim Çelikkol Marmaris'te yangın yerinde gönüllü olarak çalışıyor. Bana gönderdikleri videoları ve mesajları aynen sizlerle paylaşıyorum. Yangın, termik santrale yaklaşmış ve durumun ciddi olduğunu belirtiyorlar. Göz göre göre buna izin vermemeliyiz. Yetkililerden acil olarak olaya el koymalarını rica ediyorum" dedi.
 

Oyuncu İbrahim Çelikkol, alevlerin arasına daldı
Oyuncu İbrahim Çelikkol, alevlerin arasına daldı
Oyuncu İbrahim Çelikkol, alevlerin arasına daldı

Bakmadan Geçme