OTURARAK VOLEYBOL MAÇLARINDA BÜYÜK HEYECAN

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu tarafından Fethiye'de düzenlenen Oturarak Voleybol 1'inci Ligi 2. etap karşılaşmalarında büyük heyecan yaşanıyor.

  • 550
OTURARAK VOLEYBOL MAÇLARINDA BÜYÜK HEYECAN
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu (TBESF) tarafından Fethiye’de düzenlenen ve 2 gün sürecek Oturarak Voleybol 1’inci Ligi 2’nci etap karşılaşmalarında büyük bir çekişme ve heyecan yaşanıyor. Karşılamalarda sporcular yakından izlenirken milli takıma yeni sporcu seçimi de yapıldığı öğrenildi.

Fethiye Beşkaza spor salonundaki karşılaşmalara 8 ilden 9 takım katılıyor. A Grubunda; Bolu Gençlik Merkezi Spor Kulübü, Konya Engelliler Spor Kulübü, Kuzey Yıldızı spor kulübü, Gaziantep Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü. B Grubunda; Karaman İl Özel İdare spor kulübü, Ceyhan Gençlik Spor Kulübü, Fethiye Gençlik Hizmetleri Spor Kulübü, Konya Şirin Gençlik spor kulübü ve Karaman Ayrancı Gençlik Spor Kulübünün katıldığı Türkiye Bedensel Engelliler Spor Federasyonu oturarak voleybol 1’inci Lig 2’nci etap müsabakalarında ilk gün heyecanlı ve çekişmeli karşılaşmalar gerçekleşti. Karşılaşmaları sporcuların yakınları ve diğer bedensel engelli sporcular da ilgiyle izledi.

 TBESF Yönetim Kurulu Üyesi ve Oturarak Voleybol Asbaşkanı OğuzÇerik, 1’inci Lig 2’nci etap karşılaşmalarını Fethiye’de güzel bir organizasyonla yapıyoruz. 8 ilden 9 takım katılıyor. Oyuncuların içerisinden milli takıma da yeni sporcular belirliyoruz. Şubat’ta Avrupa Şampiyonası elemelerini yenilgisiz tamamladık. A Milli takımımızla Temmuz’da Macaristan’da düzenlenecek Avrupa şampiyonasında ter dökeceğiz” ifadelerini kullandı.

Bakmadan Geçme