• Haberler
  • Güncel
  • OTGÖZ, 'TÜRKİYE DE AZ SAYIDA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA İZİN VERDİLER'

OTGÖZ, 'TÜRKİYE DE AZ SAYIDA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA İZİN VERDİLER'

Seydikemer Belediyesi'nde devir teslim törenine katılan AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, milletvekilliği ile ilgili açıklamalarda bulundu.

  • 1003
OTGÖZ, 'TÜRKİYE DE AZ SAYIDA İLÇE BELEDİYE BAŞKANLARINA İZİN VERDİLER'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer Belediyesi’nde devir teslim töreni yapıldı. Başkanlığa seçilen Önder Akdenizli tarafından AK Parti Muğla Milletvekili aday adayı Yakup Otgöz’e bugüne kadar yapmış olduğu çalışmalardan ötürü belediye adına çiçek ve hediye taktim edildi. Devir teslim töreninden sonra konuşan Otgöz çeşitli açıklamalarda bulundu.
“SAYIN CUMHURBAŞKANIMIZ RECEP TAYYİP ERDOĞAN’A TEŞEKKÜR EDİYORUM”
AK Parti Muğla Milletvekili Yakup Otgöz, “Türkiye de az sayıda ilçe belediye başkanlarına izin verdiler. Bunlardan birisi de benim. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ediyorum. Geçen hafta Perşembe günü istifamızı verdik. O günden bugüne devam ediyor çalışmalarımız. Dün Ula’dan Milas’a kadar gittik. Yarında Marmaris, Datça ve Bodrum’u ziyaret edeceğiz. Öbür günde Köyceğiz’den Fethiye’ye geleceğiz. Cumartesi günü temail yoklamamız var. Bu yüzden ilçe başkanlarımızı ziyaret ediyoruz. Şu an aday adayıyız Allah hakkımızda hayırlısını nasip etsin. Sıralama Nisanın sekizi gibi belli olacak. O zamana kadar çalışacağız. Sıraya giremesek bile on dört Mayısa kadar gece gündüz çalışacağız. Başkan seçilen Bayram Önder Akdeniz’e hayırlı olsun. Başarılarının devamını diliyorum. Siyasette son sözü cumhurbaşkanımız söyleyecek. Hakkımız da hayırlısı ne ise o olsun” dedi.
 

Bakmadan Geçme