OTGÖZ İKTİDAR ARKANDA OLURSA YAPILIYOR

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde seçim çalışmalarını mahalle mahalle sürdüren Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, büyük ilgi ve sevgiyle karşılandığı Eşen Mahallesinde esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra meydan toplantısında konuştu.

  • 1788
OTGÖZ İKTİDAR ARKANDA OLURSA YAPILIYOR
TAKİP ET Google News ile Takip Et


Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde seçim çalışmalarını mahalle mahalle sürdüren Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, büyük ilgi ve sevgiyle karşılandığı Eşen Mahallesinde esnaf ziyaretleri yaptıktan sonra meydan toplantısında konuştu. Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, ilk dönemde yaptığı hizmetleri anlatıp; ''İktidar arkanda olursa yapılıyor. Şimdi elimizde bir fırsat daha var. Muğla Büyükşehir Belediyesini Ak Belediyeciliğe kazandırırsak bu iş tadından yenmez'' dedi.


Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nde Belediye Başkanlığının ilk dönemine birbirinden önemli hizmetler sığdıran Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, Ak Parti İl Başkanı Kadem Mete ve Cumhur ittifakı belediye meclis üyeleri ile birlikte Eşen mahallesinde esnaf ziyaretleri ve meydan toplantısı yaptı. Eşen Mahallesini karış karış gezen berberinden lokantacısına, manavından terzisine kadar esnafları bir bir dolaşıp dertlerini dinleyen Seydikemer Belediye Başkanı ve Ak Parti Seydikemer Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz ve Muğla Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır, bir okulun halı sahasında top oynayan çocuklarla penaltı atışında da bulundular. Seçim çalışmasının renkli görüntülere sahne olduğu Eşen mahallesinde Yakup Otgöz'e hemen herkes ''Yine yanındayız. Ak belediyeciliği ilk dönem çok iyi yaptın. 31 Mart'ta yine destek olacağız. Seydikemer'e yatırımların gelmesi için iktidar desteği şart. Biz buna inanıyoruz. Sana güveniyoruz'' dediler. Şehit Adnan Ergen'in mezarını da ziyaret edip dua okuduktan sonra tüm esnaflara ziyaretleri sürdüren Otgöz ve Nil Hıdır, daha sonra Meydan kafede kalabalık bir gruba da seslendi.


''EŞEN'E HALI SAHA YAPTIK''
Muğla'nın 13 ilçesine bakıldığında Seydikemer İlçesi'nin yatırımları daha fazla aldığını işaret eden Otgöz, ''Eşen mahallesi, hizmetleri almıştır ama yetmemiştir'' dedi. Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, “Seydikemer’de işlerin zor olduğunu bizler biliyoruz. 13 ilçeye baktığımız zaman Seydikemer hizmeti çok aldı. Buradan bu hizmetleri almamızda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Eşen gerekli hizmetleri almıştır ama yetmemiştir. Burada 16 kilometre asfalt yaptık. 20 bin metrekareye yakın kilitli parke yaptık. Yetti mi? Yetmez ama büyük ölçüdeki problemleri çözdük. 6 halı sahadan bir tanesini Eşen Mahallemize yaptık. Şimdi basketbol, voleybol sahası yapılıyor. Çocuklarımız yakında orada basketbol, voleybol oynarken göreceksiniz” dedi.


"ÇAMUR ATMAYACAĞIZ''
Belediye Başkanı ve Seydikemer Ak Parti Belediye Başkan adayı Yakup Otgöz, Seydikemer İlçesi'ne Belediye Başkanlığının ilk döneminde kazandırdıklarını geniş bir şekilde anlatıp, ''Bize yapamaz dediler. Ama iktidar arkanda olursa yapılıyor'' deyince büyük bir alkış koptu. Otgöz, “Seydikemer’e zor bölge dedik. Geçtiğimiz seçim döneminde en son mitingi 28 Mart’ta biz yaptık. Diğer adaylar çamur attı. Biz yine bu seçim çalışmalarında da çamur atmayacağız. Projelerimizi, yaptıklarımızı, yapacağımız anlatacağız ve inşallah bu seçimi açık önde kazanacağız. Bizi iktidara getirirseniz, belediye başkanı seçerseniz çamur yollardan başlayacağımızı söyledik. Başladık mı başladık. Biz işi hiç bırakmadık. Hükümet konağının ihalesi yapıldı. 24 Ocak'ta yer teslimi yapıldı. Şehit Gülcan İlkokulu yıkılacak, inşallah temelini 31 Mart’tan önce hep birlikte atacağız. Bunlar iktidarın gücü sayesinde oluyor. İktidar olmasa imkanı yok. Biz acaba maliye bakanımız 1-2 milyon verir mi diye düşündük. Cumhurbaşkanımız hepsini yaptı. Seydikemer’de imar planı büyük sorundu. Bakanlık 1075 dönüme izin verdi. 1075 dönümü toprak koruma kurulundan geçirdikten sonra büyükşehrin yaptıkları bize teslim edildi. Şuan meclisten geçirdik, ihale aşamasında. Seydikemer’e bölge hastanesi yapılması için il başkanımız ve milletvekilleri ile çok uğraştık. Sayın bakanımız iç donanımı 150 yataklı, 7 katlı hastane müjdesini verdi. Muğla’daki hastanelerin içinde depreme dayanıklı. Her işi bitti inşallah ihale gününü alacağız. Geçen dönem bizim en büyük projemiz Eşen çayının ıslahı projesiydi. Yapamaz dediler. Ama iktidar arkanda olursa yapılıyor. Köprüde atıldı. Köprüye de sıcak asfalt yapacağız” diye konuştu.

 

''5 YIL DAHA YETKİ''

Yatırımların, projelerin halkın desteği olmadan yapılamayacağına işaret eden Otgöz, “Vatandaşın, sizlerin desteği olmadan iş yapmak çok zordur. Artık ne yapacağımızın gününü, tarihini yapabiliyoruz. 5 yıl daha yetki istiyoruz. Bu yetkiyi verirseniz hizmete devam edeceğiz. Ayrıca büyükşehri de AK Belediyeciliği kazandırırsak bu iş tadından yenmez. Sandık çok önemli. Demokrasinin gereği. Sandıktan çıkmayınca bu işler olmuyor. Bu seçimler ülkemize hayırlı olsun” dedi.

 

''BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ LAZIM''

Ak Parti Muğla İl Başkanı Kadem Mete de “Yakup Başkan zor şartlar altında hizmetler yaptı çünkü arkasında büyükşehir belediyesi yoktu. 2014 yılında büyükşehir yasası gereği ilçedeki hizmetlerin asıl yetkilisi büyükşehir belediyesidir. Muğla büyükşehir belediyesi bizim 3 tane AK Partili ilçe belediyesindeki hizmetleri aksattı. O aksaklığı giderebilmek için bakanlıklardan hükümetimizin desteği ile mümkün mertebe destek vermeye çalıştık” dedi.

 

''SIRADAN BİR SEÇİM DEĞİL''

Mete, “Bu seçim sıradan bir seçim değil. Bir tarafta Cumhur ittifakı, bir tarafta onlar isimlerine millet ittifakı diyorlar. Bu kadar basit değil, yüzeysel bakmayın. Bu sıradan bir belediye seçimi değil. Onların amacı belediye kazanıp hizmet etmek değil. Onların amacı erken seçime gidip mevcut olan hükümeti değiştirmek” diye konuştu.


''ADALETLE HİZMET EDECEĞİZ''
AK Parti Muğla Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Dr. Mehmet Nil Hıdır da “Eşen’de bizim yaptığımız hizmetleri hep takdir ettiler, hep bağrına bastılar. Seydikemer ilçe olduktan sonra yapılan bütün hizmetler Türkiye’nin ödeneklerinden mahrum oldu. Peki, nereden geldi? Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, bütün hizmetlere kapısını açtı. Seydikemer’i bugünkü haline getirdi. Artık durmak yok, inşallah hizmetler devam edecek. Eğer Muğla Büyükşehir Belediyesini alırsak adaletle hizmet edeceğiz. Şimdi onlar AK Partili Seydikemer’e, Köyceğiz’e, Kavaklıdere’ye zırnık yatırım yapmıyorlar. Bunlar Yunanistan’dan mı geldi? Bu millete niye ayrımcılık yapıyorsunuz? Bu milleti AK Partili CHP olarak ayırmaya hakkınız var mı? Yok, Biz adımız gibi Adalet ve Kalkınma Partisi olarak Eşen’e, Kumluova’ya, Karadere’ye, Esenköy’e, Fethiye’ye, Seki’ye de hak ettiği nüfus başına düşen yatırımı eksik etmeyeceğiz” diye konuştu.


 

Bakmadan Geçme