Ormana molotof atan hainler tutuklandı

Muğla'nın Milas ilçesindeki ormana Molotof kokteyli atarak kaçan ve İzmir girişinde yakalanarak gözaltına alınan 4 kişiden üçü tutuklandı.

  • 5756
Ormana molotof atan hainler tutuklandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla'nın Milas ilçesine bağlı Ekindere köyünde bulunan ormanlık alana molotof kokteyli atan vatan hainleri tutuklandı. Köyde yaşayan vatandaşlar artan ve devam eden orman yangınlarına karşı teyakkuza geçtiler. Ormanlarda nöbet tutan vatandaşlar 4 kişinin bir araçtan inerek ormana molotof kokteyli attığını gördü ve durumu emniyet güçlerine bildirdi.
VATAN HAİNLERİ İZMİR'DE YAKALANDI
Araçları ve eşkâlleri belirlenen zanlılar emniyet güçleri tarafından takibe alındı. Kaçtıkları araç ve kimlikleri tespit edilen şahısların İzmir'e doğru yola çıktıkları öğrenildi. İzmir girişinde yakalanan hainler, Milas Selimiye Jandarma Karakolu'na getirildi.
VATANDAŞLAR HAİNLERİ LİNÇ ETMEK İSTEDİ
Şahısların jandarma karakoluna getirildiğini öğrenen vatandaşlar karakol önünde toplanarak hainleri linç etmek istedi. Karakol önünde yoğun güvenlik önlemleri alan jandarma halkı sakinleştirmeye çalıştı. İfadeleri alınan zanlılardan üçü çıkarıldıkları adliyede tutuklanırken, biri ise adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.
 

Bakmadan Geçme