Onur Okan Seydikemerspor'da

Muğla Süper Amatör Liginde mücadele edecek olan Seydikemerspor, kadrosuna yıldız oyuncu Onur Okan'ı dahil etti.

  • 336

Onur Okan Seydikemerspor'da

Fethiyespor'da yıllarca top koşturan ve kaptanlık pazubandını takan, geçtiğimiz sezon  İzmir 1925 Gençlik Sporda ter döken, Fethiye, Seydikemer ve Türkiye’nin de yakından tanıdığı usta ayak Onur Okan, 2024-2025 sezonunda Seydikerspor  takımının flaş  transferi oldu.

Yıllarca Profesyonel liglerde futbol oynayan Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF 1. Lig, 2. Lig, 3. Lig, BAL Ligi ve Akademi liglerinde 528 resmi maçta forma giyen ve 127 gol rakip filelere kaydeden Onur Okan’ın imza töreninde Seydikemerspor Başkanı Önder Akdenizli ve yönetim kurulu üyeleri  hazır bulundu.

Seydikemersporun şampiyon olması için sahada ter dökeceğini belirten Onur Okan, “İnşallah önümüzdeki sezon Seydikemersporu hak ettiği yere getireceğiz. Bu anlamda başkanımız ve yönetimi de bizlere inanmış. Bizde bu inanca sahadaki mücadelemiz ile cevap vereceğiz” dedi. 

Onur Okan’ın sadece bölgeye değil, Türkiye’ye kendini kendini kanıtlan bir futbolcu olduğunu aktaran Seydikemer Spor Başkanı Önder Akdenizli, “Ben futbolcularımıza ve teknik kadromuza güveniyorum. Bu yıl hem gençler, hem de profesyonel futbolculardan oluşan bir takım oluşturuyoruz. İnşallah sezon sonu hedefine ulaşan bir Seydikemerspor göreceğiz” ifadelerinde bulundu.

ONUR OKAN KİMDİR?

10 numara mevki oyuncusu Onur Okan futbola Mersinli Şimşek takımında başladı. Ardından Gaziantepspor’a transfer olan oyuncu 3 sezon sonrasında Profesyonel imzayı attı. Oyuncu sırasıyla Gaziantep FK, Siirtspor, Gaskispor, Yukatel Adana Demirspor A.Ş, Kahramanmaraş Spor A.Ş, Atakaş Hatayspor, Fethiyespor, Karşıyaka, Körfez Spor Kulübü, Gümüşhane Sportif Faaliyetleri A.Ş, Antalya Kemerspor, Diyerbekirspor A.Ş, Tire 2021 FK, Bornova 1877 ,  Kuruçeşmespor ve 1925 Gençlik Spor’da forma giyen tecrübeli oyuncu son olarak da 2024-2025 sezonunda Seydikemerspora imzayı attı.

Bakmadan Geçme