Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi

Ölüdeniz'in turkuaz mavi sularında adrenalin yaşamak isteyen yerli ve yabancı turistler su sporlarına yoğun ilgi gösteriyor. Macera seven turistler, deniz paraşütü, jet ski, banana, kano gibi eğlenceli su sporlarıyla tatillerine heyecan katıyor. Sezonun başlamasıyla su sporlarında hızlanma yaşandığını belirten Su Sporları Satış Müdürü Nurettin Nacar, 'Türkiye'nin en güzel yerlerinden birindeyiz. Burada çok eğlenceli aktiviteler var' dedi.

  • 4673
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yerli ve yabancı turistler dünyanın önemli turizm merkezlerinden olan Ölüdeniz’de paraşüt, jet ski, banana, kano gibi eğlenceli su sporlarıyla tatillerinin keyfini çıkarıyor. Çok sayıda turist ağırlayan Ölüdeniz Kumburnu Plajı, ziyaretçilerine alternatif turizm alanlarında da hizmet sunuyor. Tatil için Fethiye Ölüdeniz’e gelen yerli ve yabancı turistler, denize girip sahillerde güneşlenmenin yanı sıra su sporlarıyla tatillerini daha da eğlenceli hale getiriyor. Ölüdeniz Kumburnu Plajında jet ski, banana, sürat botu, ringo, bot, parasaling gibi su sporu etkinlikleri yapılıyor. Etkinliklerin fiyatları ise ortalama 150 TL civarında değişiklik gösteriyor.  Macera sevenlerin en fazla ilgi gösterdiği su sporları etkinliği ise parasailing adı verilen deniz paraşütü oluyor. Hız teknesi ile çekilen deniz paraşütünde, yolcular çığlıklarla denizde süzülerek manzaranın tadını çıkarıyor.
EĞLENCENİN MERKEZİNDEYİZ
Su Sporları Satış Müdürü Nurettin Nacar, “Bizde her türlü su sporları var. Ringo, banana, parasailing, bot safarilerimiz var. Zaten biz yamaç paraşütü firmasıyız ve dalışalar yapıyoruz. Müşteri memnuniyetine çok fazla önem veriyoruz. Personelimiz ve patronlarımız bu konuda çok hassalar. Müşteri memnuniyeti bizim için her şeyden çok önemli. Su sporlarında fiyatlarımız herkesin bütçesini kurtarabilecek şekilde… Şu anlık yerli turist yoğunluğu daha fazla… Yerli misafirlerimize elimizden geldiğince yardımcı olmaya çalışıyoruz.  Yabancı turist olarak Ukraynalılar var. Onlara da yardımcı oluyoruz. Geçen yıla göre çok fazla değişiklik olmadı. Genelde bir kişi ringo ya da banana ya biniyor. 15-20 metre ilerde boş alanda gezdiriyoruz. Fiyatlar ortalama 150 TL civarında değişiklik gösteriyor.  Eğleniyorlar ve bize teşekkür ediyorlar. Türkiye’nin en güzel yerlerinden birindeyiz. Burada çok eğlenceli aktiviteler var. Kumburnu Plajını işletmesini yeni arkadaşlar aldı. Çok güzel çalışıyorlar” diye konuştu. 
 

Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi
Ölüdeniz'de su sporlarına yoğun ilgi

Bakmadan Geçme