Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi

Dünyaca ünlü turizm bölgesi Ölüdeniz Kumburnu Plajında hizmet veren deniz taksi, Ölüdeniz'in eşsiz ada ve koylarına yolculuk yapmak isteyenlerin tercihi oluyor. Deniz taksiyle yolculuk yapmanın bedeli ise mesafe ve saate göre 500 TL ile 1500 TL arasında değişiklik gösteriyor.

  • 9731
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye Ölüdeniz’de tatil yapanların gezi tercihleri arasına deniz taksi de girdi. Deniz taksi pandemi döneminde kalabalıktan uzak sakin ve hijyenik yolculuk yapmak isteyen kişilerin tercihi oluyor. Ölüdeniz Kumburnun’da hizmet veren deniz taksiler, yaz sezonu boyunca 7/ 24 hizmet veriyor. Deniz taksi olarak kullanılan lüks tekneler, Ölüdeniz’den ST.Nicholas(Gemiler) Adası, Soğuk Su, Deve Plajı, Karacaören Kelebekler Vadisi ve Mavi Mağara gibi pek çok noktaya yolcu taşıyor. Deniz taksiyle yolculuk yapmak isteyenler, süratli ve lüks teknelerle hijyenik ortamda eşsiz bit yolculuk keyfi yaşıyor.  Deniz taksiyle yolculuk yapmanın maliyeti ise kooperatifin belirlediği fiyatlar çerçevesinde mesafe ve saate göre 500 TL ile 1500 TL arasında oluyor. 
DENİZ TAKSİYE AŞIRI TALEP VAR
Ölüdeniz’de turizm sektörü ile ilgilenen Taner Kolak, “ Yıllardır yapmak istediğimiz projeler vardı bu projeler pandemi dönemine denk geldi. Misafirlerimiz toplu yerlere girmek istemiyor. Bizimde Muğla Büyükşehir Belediyesi’nin destekleriyle deniz taksiler oluşumu oldu. Misafirlerimiz 2-6 kişiye kadar Kelebekler Vadisi, ST. Nicholas(Gemiler) Adasına kaptanlı olarak bir saatlik turlarla hızlı bir şekilde dönüp geliyorlar. Bu konuyla ilgili aşırı talep aldık. Fiyatlar sezon başı sezon ortası ve sezon sonuna göre değişiyor. Kooperatifin belirlediği fiyatlar var. 1 saatlik 500-600 TL’den başlıyor 1000 -1500 TL’ye kadar çıkıyor. Ama özel bir tur olursa 2 kişilik, aile, 6 kişi gruplar olursa 6-7-8 metre teknelerimizle tüm yerleri dolaşabiliyorlar. ST.Nicholas(Gemiler) Adası, Soğuk Su, Deve Plajı, Karacaören daha sonra Kelebekler Vadisi, Mavi Mağara yerleri iki saatte gezilebiliyor.” diye konuştu. 
BÜTÜN MİSAFİRLERİMİZİ BEKLİYORUZ
Ölüdeniz Taksi Bot Kooperatifi Başkanı Şaban Tokgöz ise, “ Biz burada kooperatife ait 15 üyeyiz. Elimizde büyük küçük iki kişiden sekiz kişiye kadar teknelerimiz var. Bu pandemi döneminde biz biraz daha avantajlıyız. Çünkü özel müşterilere çalışıyoruz. Her keseye her kişiye göre turlarımız var. Müşterilerimiz nereye gitmek isterse biz onlara hizmet veriyoruz. Bütün misafirlerimizi bekliyoruz.” İfadelerini kullandı.
 HERKESE TAVSİYE EDİYORUM
Londra’dan Ölüdeniz’e tatile gelip, deniz taksi ile tura çıkan İngiliz Turist Era ise, “ Londra’dan geliyorum ancak geliş sürecim biraz karışıktı. Buraya arkadaşlarımı tavsiyesiyle bir haftalığına geldim ve çok beğendim. Tekrar buraya gelmeyi çok isterim. Türkiye pandemi konusunda iyiye gidiyor. Umarım bu süreç en kısa sürede biter ve diğer insanlar buraya gelir. Bugün katıldığım turda çok eğlendim çok keyifliydi. Herkese tavsiye ediyorum. Türkiye İngiltere’nin ikinci evi... Türkiye’yi, Türk halkını, Fethiye’yi çok seviyorum. Kapıların bir an önce açılmasını diliyorum.” Dedi. 
 

Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi
Ölüdeniz'de deniz taksiye yoğun ilgi

Bakmadan Geçme