Oğuz, 'Emlak piyasası güzel günler görecek'

Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, korona virüsünden emlak piyasasında bir yavaşlamaya neden olduğunu belirtti. Ancak bu salgının sona ermesinin ardından emlak piyasasında canlanma olacağını kaydeden Oğuz, 'Korona virüsünden dolayı alınan tedbirler ve dünya piyasasında yaşanan gelişmelerin emlak piyasasına yansıması olacaktır. Son günlerde piyasanın yavaşladığını görmekteyiz. Emlak satışından ziyade şu anda insanların önceliği sağlık olmuştur. Bu konular ikinci planda kalmaktadır' dedi.

  • 1332
Oğuz, 'Emlak piyasası güzel günler görecek'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Türkiye genelinde alınan korona virüsü tedbirlerine Fethiye’de hassasiyetle uyulduğunu hatırlatan Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz, insanların ilk plana sağlık konusunu aldığını söyledi. Fethiye özelinde ise emlak piyasasında bir düşme olmayacağını vurgulayan Oğuz, genel anlamda yükselişin devam edeceği yönünde görüş bildirdi. 

SAĞLIK İLK PLANDA
Fethiye Emlakçılar Derneği Başkanı Serdar Oğuz yaptığı açıklamada, “Devletin aldığı önlemler hastalığın yayılmasını önlemede çok etkili oldu ve olmaya da devam ediyor. Fethiye’de halkımız bu tedbirleri hassasiyetle uygulamaktadır. Bu yönde gerekeni de yapıyor. Bazı bölgeler eskisi gibi yoğun değil. İnsanlar eskisi gibi fazla sokağa çıkmıyorlar. Zamanlarını evlerinde geçirenler var. Tedbirlere uyulmakta, anlatılanların doğru anlaşıldığı ve alınanlar önlemleri uygulamaya çalıştığını düşünüyorum. Bu bakımdan başarılı bir süreç yaşıyoruz. Korona virüsünden dolayı alınan tedbirler ve dünya piyasasında yaşanan gelişmelerin emlak piyasasına yansıması olacaktır. Son günlerde piyasanın yavaşladığını görmekteyiz. Emlak satışından ziyade şu anda insanların önceliği sağlık olmuştur. Bu konular ikinci planda kalmaktadır. Ancak bu salgının düzelmesi ile emlak satışlarında bir artış olacağını söyleyebiliriz. Dünya genelinde faizlerde ciddi bir düşüş oldu. Küresel piyasaların yavaşlamasının önüne geçmek, ekonomilerin canlılığını devam ettirmek adına faizlerde ciddi düşüşler meydana geldi. Türkiye de bu düşüş trendine girdi. Dolayısıyla bu durum ortadan kalkınca emlak piyasasında daha güzel günler göreceğiz” dedi. 

YÜKSELİŞ SÜRECEKTİR
Açıklamasını sürdüren Oğuz, “Her zaman söylediğimiz gibi Fethiye emlak piyasasında bir düşme olmaz. Genel anlamda yükselişimizi sürdüreceğimizi düşünüyorum. Biz alıcılara Fethiye’nin her zaman yatırım için en uygun bölge olduğunu söylüyoruz. Fethiye’de emlak alan zarar etmez. Bunun uzun dönemde karlı bir durum olduğu kanaatindeyim” şeklinde ifadeler kullandı. 


 

Oğuz, 'Emlak piyasası güzel günler görecek'
Oğuz, 'Emlak piyasası güzel günler görecek'

Bakmadan Geçme