Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı

24 Kasım Öğretmenler Günü tüm yurtta olduğu gibi Fethiye'de de törenle kutlandı. Beşkaza Meydanı Atatürk Anıtı önündeki çelenk töreni, Kovid-19 tedbirleri altında gerçekleşti. Törende, Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından, anıta çelenk sunuldu.

  • 659
Youtube Kanalı
Youtube Kanalı
Abone Ol
Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Törene; Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca, Cumhuriyet Başsavcısı Kurtça Eker, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Öztürk, İlçe Emniyet Müdür Vekili Serpil Çalışkan, İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, AK Parti Fethiye İlçe Başkanı Turgay Öztürk, Milli Eğitim Şube Müdürleri, okul müdürleri ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri katıldı. Etkinlikte ilk olarak anıta Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya tarafından çelenk sunuldu. Daha sonra saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşımız söylendi.   

Programının son bölümünde Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk’un mesajı okundu. Selçuk’un mesajında, “Mutlu çocuklar ve güçlü Türkiye diyerek bir müşterek ve gayede birleştiğimiz sevgili öğretmenlerim, kıymetli meslektaşlarım, Türk milletinin milli varlığına ve geleceğinin inşasına her zaman olduğu gibi bugün de öncülük etmektesiniz. Bu mukaddes mesleği tercih eden, onun getirdiği maddi manevi sorumluluğu sırtlayan, öğrencisinin içindeki cevheri keşfeden, onlarda farkındalıklar yaratan, onların gözlerinin içine hep dikkatle bakan sizler; şimdi ekran karşısında, telefonun ucunda, bir mesaj kutusunda onları şefkatle sarmaya, yollarını aydınlatmaya; velilerinizi sabırla telkin ve teskin etmeye devam ediyorsunuz. İçinden geçtiğimiz salgın günlerinde şahit olduk ki değişimler sizi durdurmuyor, yenilikleri cesur adımlarla karşılıyorsunuz. Eğitim sistemimizin kalitesini belirleyen yeganeliğin, içinizdeki bu meslek aşkı ve cesur adımlarınız olduğuna inanıyorum” ifadeleri kullanıldı. 

Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı
Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı
Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı
Öğretmenler Günü Fethiye'de de kutlandı

Bakmadan Geçme