Öğrencilere 9 günlük tatil başladı

Okullar ara tatile giriyor. Tatil öncesinde öğrencilere ve velilere çeşitli tavsiyelerde bulunan Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya bir mesaj yayımladı.

  • 1082
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birinci dönem ara tatili 15 Kasım pazartesi günü başlayıp, 19 Kasım’da sona erecek. Öğrenciler hafta sonları ile birlikte 9 gün boyunca tatil yapacak. 22 Kasımda ders başı yapacak olan öğrenciler ara tatilde dinlenecek. 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına bir haftalık süre ile mola verdiklerini ifade eden Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya, bu yıl eğitim döneminin ilk yarısını başarıyla tamamladıklarını söyledi. 9 günlük verilen arada Fethiye İlçe Milli Eğitim Müdür Faruk Kaya yazılı bir açıklama yayınlayarak herkese teşekkür etti. İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya mesajında ; “ 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılına,  bir haftalık süre ile mola veriyoruz. Bu süreçte okul/ kurum müdürlerimize, müdür yardımcılarımıza, öğretmenlerimize, İlçe Milli Müdürlüğümüz kadrosunda çalışan; şube müdürü, şef, memur ve bütün okul/kurumlarımızda görev yapan yardımcı hizmetler sınıfı personelimize destek, katkı ve hassasiyetleri için ayrıca, Pandemi kurallarına uyan öğrencilerimize ve destek veren ailelerine öncelikle bu kritik süreçteki desteklerinden ve hassasiyetlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Değerli Meslektaşlarım, 2021-2022 Eğitim-Öğretim yılının 1.döneminin ilk yarısını başarıyla, kazasız belasız tamamladık. Geleceğimizin teminatı çocuklarımızın, hayata hazırlanmasında, elde ettikleri bütün başarılarda, güzelliklerde en büyük emek ve gurur size aittir. Zorlu Pandemi sürecinde hepiniz üzerinize düşenin en iyisini yaptınız. Gayretlerinizi takdir ediyor, fedakârlığınız ve üstün gayretiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum.” Sözlerine yer verdi.
“HEPİNİZE İYİ TATİLLER DİLİYORUM”
Öğrenci ve velilerine de seslenen İlçe Milli Eğitim Müdürü Faruk Kaya: “ Sevgili Öğrencilerimiz, Sizlerin sağlık, mutluluk ve başarıyla eğitim hayatınızı devam ettirmeniz tek gayemizdir. İki aylık Eğitim sürecini tamamladık. Bir haftalık tatilde, kitap okumanızı, spor yapmanızı, eğlenmenizi, akraba ve aile büyüklerini ziyaret etmenizi, yöremizin tarihi ve kültürel güzelliklerini gezip görmenizi, tavsiye ediyor, dinlenmiş olarak birinci dönemin ikinci yarısına güzel bir moral ve motivasyonla başlamanızı diliyorum.  Kıymetli Velilerimiz, Çocuklarımız, hepimizin en değerlileridir. Bir buçuk yılı aşkın uzun bir aradan sonra yüz yüze eğitim sürecinde bizlerin en büyük destekçisi oldunuz. Kovid-19 salgınına karşı en güçlü yanımız; sizlerin, öğretmenlerimizin ve okul yöneticilerimizin kurallara uyması ve uygulamasıdır. Eğitim adına verdiğiniz her türlü destek ve gösterdiğiniz hassasiyet için hepinize teşekkür ediyor, tatilin sizler ve değerli evlatlarımız için, birlikte kaliteli zaman geçirme fırsatı olmasını temenni ediyorum. Maske, Mesafe ve Temizlik kurallarını uygulayarak, tatil bitiminde sağlıklı bir şekilde okullarımızda öğrencilerimizle buluşmak dileğiyle. Hepinize iyi tatiller diliyorum.” İfadelerine kullandı.
 

Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı
Öğrencilere 9 günlük tatil başladı

Bakmadan Geçme