ÖĞRENCİLER BAHAR ŞENLİĞİNDE STRES ATTI

Birey Eğitim Kurumları Okulları Geleneksel 2.Bahar Şenliği Kutlamaları yapıldı. Bahar şenliklerinde, öğrenci velileri, öğrenciler ve öğretmenler eğlenceli bir gün geçirdiler. Düzenlenen bahar

  • 891
ÖĞRENCİLER BAHAR ŞENLİĞİNDE STRES ATTI
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Birey Eğitim Kurumları Okulları Geleneksel 2.Bahar Şenliği Kutlamalarında öğrenciler ve öğretmenler 1 senenin yorgunluğunu atma fırsatı buldu. Öğrenciler düzenlenen yarışmalarla doyasıya eğlenirken unutulmaz bir gün yaşadılar.

Birey Eğitim Kurumları Okulları’nda gerçekleşen bahar şenliğinde kırtasiye satış stantları, Birey Okulları Yaz okulu tanıtım standı, şekilli balon yapma standı, bahar şenliği konulu resim yapma, yüz boyama standı ve okul aile birliği hediyelik eşya standı gibi çeşitli stantlar kuruldu. Düzenlenen etkinlikte; parkur yarışması, çuval yarışı, yumurta taşıma yarışması, çubuk kraker yeme yarışması, pet şişe düzeltme yarışı, sandalye kapma yarışı gibi birçok yarışmalar düzenlendi.

Genel sorumluluğunu Birey İlkokulu sınıf öğretmeni Kübra Özdemir’in üstlendiği bahar şenliği etkinliğine çok sayıda öğrenci velisi ve davetli katıldı. Birey Eğitim Kurumları Müdür yardımcısı Aydın Sefa Karakaya yaptığı açıklamada bu tarz etkinliklerle öğrencilerin okula pozitif yönde bağımlılıklarını artırmak istediklerini, öğrencilerin velileri ile birlikte bir gün geçirmek suretiyle okul, öğrenci ve öğretmen arasında bir köprü kurmayı hedeflediklerini belirtti.

Fethiye Birey Okulları Kurucu Müdürü Şerif Özdemir, “Düzenlenen etkinlikte emeği geçen tüm öğretmen ve personele teşekkür ederiz. Önümüzdeki yıllarda da geleneksel hale getirmeyi hedeflediğimiz bahar şenliğini daha güzel ve daha büyük yapacağız” diye konuştu.

Bakmadan Geçme