Ödüllerini İlman'dan Aldılar

Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvasında Türkiye 2. olan Bilgesu Şeker ve Türkiye 6. olan Hakan Turgut, Türkiye Satranç Federasyonu tarafından gönderilen tablet ve 4 seriden oluşan satranç kitabını, Muğla Gençlik ve Spor İl Müdürü Ömer İlman'dan teslim aldılar.

  • 976
Ödüllerini İlman'dan Aldılar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

29 Haziran, 02 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Muğla Türkan Saylan Çağdaş Yaşam Merkezinde online olarak yapılan Okul Sporları Türkiye Satranç Turnuvasına, Muğla Fen Lisesi takımı olarak katılan Bilgesu Şeker ve Hakan Turgut, Muğla’yı ve okulları Muğla Fen Lisesini başarıyla temsil ederek yarışları dereceyle bitirmeyi başardılar. Final yarışlarını ilk onda bitiren sporculardan Bilgesu Şeker, 1. ile aynı puanı almasına rağmen averaj ile Genç Kızlar Kategorisinde Türkiye 2. olurken Genç Erkeklerde ise Hakan Turgut Türkiye 6. olmuştu.
İLMAN “GENÇLERİMİZ HEM SPOR YAPIYOR HEM DE ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYOR”
Sporculara Türkiye Satranç Federasyonundan gönderilen tablet ve 4 seriden oluşan satranç kitabı takdim ettikten sonra spor çantası ve satranç takımı hediye ederek tebrik eden İl Müdürü Ömer İlman, “Satranç sporu tüm sporlar arasında her yaştan ve her gurubun yapabileceği çok güzel müstesna bir spor. Gençlerimiz hem spor yapıyor hem de zihinsel gelişimlerine katkı sağlıyor. Bu nedenle de binlerce yıldır var olan bu müstesna sporun ilimizde de çok ileri bir seviyede olmasından dolayı mutlu olduğumuzu ifade etmek istiyorum. Sporcularımızı tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum. Muğla’da her dalda sporun ve sporcunun yanındayız” ifadelerini kullandı.
 

Ödüllerini İlman'dan Aldılar
Ödüllerini İlman'dan Aldılar
Ödüllerini İlman'dan Aldılar
Ödüllerini İlman'dan Aldılar
Ödüllerini İlman'dan Aldılar

Bakmadan Geçme