Odalar Birliği Başkanı Ayyıldız'dan, Başkan Sağır'a Ziyaret

Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız ve Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Vekili Hüsamettin Karaşahin, Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır'a ziyarette bulundular.

  • 465
Odalar Birliği Başkanı Ayyıldız'dan, Başkan Sağır'a Ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Sohbet havasında geçen ziyarette esnafın pandemi döneminde çektiği sıkıntılar konuşularak, neler yapılabileceği ile ilgili istişarelerde bulunuldu. Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız esnafın 1,5 yıldır zor durumda olduğunu belirterek, esnaf için düzenlemeler yapılması gerektiğinin altını çizdi. Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, “Odalar birliğimizin aracılığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonuna ve ilgili bakanlıklara sorunlarımızı ileteceğiz” dedi. 
ESNAFIMIZ 1,5 YILDIR MAĞDUR
Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız, “Harun Başkanı ziyarete geldik. Birlik Başkan Vekili Hüsamettin Karaşahin ile beraber oda başkanı arkadaşımızın yanına geldik. Herkesin bildiği gibi esnaf ve sanatkârlarımız, şoför esnafımız 1,5 yıldan bu yana mağdur olduğu biliniyor. 1 Temmuz’dan sonra normalleşmeden tüm esnaf camiamız mutlu ve memnun. Turizm ili ve ilçelerinde esnafımız genellikle turizmden ekmek yiyor. Dış ülkelerinde Türkiye’yi güvenli bölgeye alıp, akışın daha fazla olmasını temenni ediyoruz” diye konuştu. 
BAKANLIĞIN TABANDAKİ SORUNU BİLME ŞANSI YOK
Seydikemer Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Harun Sağır, “Muğla Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkanı Şükrü Ayyıldız Başkanımız ve Birlik Başkan Vekili ve Ortaca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanımız Hüsamettin Karaşahin odamızı ziyarete geldiler. Esnafın sorun ve talepleri, neler yapılabileceği ile ilgili istişarelerde bulunduk. Odalar birliğimizin aracılığı ile Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar konfederasyonuna ve ilgili bakanlıklara sorunlarımızı ileteceğiz. Başkanımız sağ olsun sorunlarımızı ilgili bakanlıklara iletmemizi sağlıyor. Getirilen yenilik ve uygulamada başkanlarımızın emekleri var. Bakanlığın tabandaki sorunu bilme şansı yok. . Kendilerine Seydikemer Esnafı adına teşekkür ediyorum” dedi.  
 

Odalar Birliği Başkanı Ayyıldız'dan, Başkan Sağır'a Ziyaret
Odalar Birliği Başkanı Ayyıldız'dan, Başkan Sağır'a Ziyaret

Bakmadan Geçme