Nursel Özdemir Kurumları'nda aşılama başladı

Nursel Özdemir Kurumlarında özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti verilmeye devam ediyor. Pandemi sürecinde eğitimlere ara vermeden devam eden özel eğitim gereksinimli öğrenciler, kurumun üst düzey aldığı pandemi önlemlerine harfiyen uyuyor. Sağlık bakanlığının aşılama sürecinde öncelik verdiği rehabilitasyon merkezinde aşılama süreci başlaması herkesi sevindirdi.  

  • 1173
Nursel Özdemir Kurumları'nda aşılama başladı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Nursel Özdemir Kurumları kurucusu Salih Dündar,“ Bakanlığımızın aşılama konusunda bizlere öncülük verdiği için memnunuz. 15 Hazirandan bu yana kesintisiz hizmet vermekteyiz. Geçtiğimiz günlerde 18 yaş üstü down sendromlu öğrencilerimize aşılama yapılmıştı. Şimdide bünyemizde görev alan başta fizyoterapistlerimiz olmak üzere diğer çalışanlarımıza da yapılmaya başlanmıştır. Kurumlarımızda temizlik ve hijyen açısından gerekli tüm önlemler almaya devam etmektedir. Aşılama sonrası da çalışmalarımıza daha güvenli olarak devam edeceğiz. Ümit ediyoruz ki her vatandaşımızda bu haklardan faydalanır. Çalışanlarımızın ve öğrencilerimizin sağlıklarını önemsiyoruz. Velilerimizin Seydikemer ve Fethiye’ de bulunan kurumlarımıza güvenle gelmesini öneriyoruz” dedi.
Kurumların yüz yüze eğitim faaliyetlerine devam ettiği için memnun olduklarını dile getiren veliler; özel eğitim, ergoterapi, duyu bütünleme, odyoloji, disleksi müdahale programı, Prep eğitimi, dil ve konuşma eğitimleri aldıkları için kuruma teşekkür etti. Öğrencinin eksik olabilecek tüm alanlarla ilgili hizmet sunulduğu için Nursel özdemir Kurumları iyi ki var diyen veliler aşılamanın başlamasından dolayı çok sevindik dediler.

 

Nursel Özdemir Kurumları'nda aşılama başladı

Bakmadan Geçme