NURSEL ÖZDEMİR'DE ÖĞRENCİLERE ÖZEL DESTEK

Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezindeki öğrencilerin gelişimleri 4 ayda bir özel kontrolden geçiriliyor.

  • 3407
NURSEL ÖZDEMİR'DE ÖĞRENCİLERE ÖZEL DESTEK
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fethiye'de öğrencilerine en son tekniklerle hizmet veren Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi yetkilileri öğrencilerini 4 ayda bir çeşitli testlerle kontrolden geçirip gelişimlerini yakından takip ediyor. Profesörler tarafından tek tek kontrolden geçirilen öğrenciler hakkında raporlar hazırlanırken; cerrahi müdahale gerekenler de tespit edilip aileleri ile görüşülüyor. Rehabilitasyon merkezi sahibi Salih Dündar, ''İstanbul çocuk akademisinin ilgili hocalarıyla yıllardır iletişim halindeyiz. İlgili hekimlerimizin destekleri bize oldukça fayda sağlıyor'' dedi.
Fethiye'de özel öğrenciler ile ilgili olarak yıllardır başarılı bir faaliyet yürüten Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, İstanbul çocuk akademisi ile yaptığı iş birliği sonucu 3-4 ayda bir özel öğrencilerin gelişimlerini İstanbul'a gitmeden Fethiye'de takip ediyor. İstanbul'dan gelen Prof. Dr. Muharrem İnan, Doç. Dr. Önder Kalender, Çocuk Ortopedi Akademisi Op. Dr. Ozan Ali Erdal, Fizyoterapist M. Zafer Pınarer Fethiye'ye gelerek Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon merkezindeki öğrencilerin gelişimlerini bir bir incelediler. Merkezdeki görevlilere de eğitim veren ekip üyeleri, ameliyat öncesi ve sonrası yoğunlaştırılmış fizik tedavi seansları ile öğrencilerin bir an önce iyileşmesi yolunda yapılması gereken çalışmaları anlattılar. Seydikemer ve Fethiye’de bulunan Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezinde eğitim alan gelişimsel kalça displazisi, doğumsal ayak problemleri, deformite gibi vakalara sahip olan öğrencilerin kontrolünün yapıldığı bu incelemelerdekurumda görevli 6 fizyoterapist ile koordine de sağlandı.Kurum sahibi ve Psikolojik Danışman Salih Dündar, İstanbul'dan gelen heyet ile devamlı iş birliği yaptıklarını, hem öğrencileri hem de kurum görevlilerinin bu iş birliğinden çok fayda sağladığını söyledi.

Dündar, ''İstanbul çocuk akademisinin ilgili hocalarıyla yıllardır iletişim halindeyiz. İlgili hekimlerimizin destekleri bize oldukça fayda sağlıyor. Biz eğitim kurumuyuz. Bünyemizde 7 tane fizyoterapist var. Sağlık konusunda en büyük destekçimiz hocalarımız. Takdir velilerimizin. İlgili önerilerin dışında çalışmalarda eğitim kısmı bizde sağlık kısmı ekibimizde. İyi sonuçlar elde ediyoruz. Ailelerimizin beklentisi yüksek. Bizler burada elimizden gelen her türlü eğitim ve sağlık desteğini yapmaya çalışıyoruz. Genel anlamda ilerleme kaydettiğimizi söyleyebiliriz''dedi.

Nursel Özdemir Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Seda Yılmaz da ''Hocalarımızla 3-4 ayda bir toplanıyoruz. Son yenilik ve gelişmeleri takip ediyoruz. Salih beyin destekleri de çok fazla. Elde ettiğimiz ilerleme çok fazla. Bu süreci beraber yönetiyoruz. İstanbul'dan ilgili kurumlardan bilgi desteği sağlıyoruz'' dedi.

Ortopediatri İstanbul Çocuk akademisinden Dr. Ozan Ali Erdal ise ''Burada İstanbul’a gelmesi güç olan çocuklarımızı değerlendirmek için geldik. Dr. Barış Görgün ve Fizyoterapist Zafer Pınarer arkadaşlarımla beraber buradayız. Her çocuk İstanbul’a gelemiyor. Biz fizik tedaviye ihtiyacı olan çocukların değerlendirilmesi için çocukların olduğu yerde onları değerlendirme gereği duyuyoruz. Geldik ve onları değerlendirdik. Değerlendirme sonucunda cerrahi işleme gerek olan ve olmayan çocuklarımıza bir yönlendirme yapacağız. Arkadaşlarla beraber 2-3 ayda bir gelip çocuklarımızı takip etmeye devam edeceğiz'' dedi.

 

Bakmadan Geçme