• Haberler
  • Spor
  • Nicola Zalewski Roma'da kaldı: Galatasaray'ın transferi iptal oldu

Nicola Zalewski Roma'da kaldı: Galatasaray'ın transferi iptal oldu

Galatasaray'ın transferi için büyük çaba sarf ettiği Nicola Zalewski'yi ikna edemedi. Polonyalı oyuncu, Roma'da kalma kararı aldı.

  • 413
Nicola Zalewski Roma'da kaldı: Galatasaray'ın transferi iptal oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Fenerbahçe derbisi yaklaşırken Galatasaray'da alarm zilleri çalıyor! Kadroda sadece 3 kanat oyuncusu kalan sarı-kırmızılılar, transferde son düzlüğe girdi. Hakim Ziyech'in sakatlığıyla birlikte kanat sorunu daha da derinleşen Galatasaray yönetimi, acil takviye için çalışmalarını hızlandırdı. Derbi öncesi yaşanan bu gelişme, sarı-kırmızılı taraftarları endişelendiriyor.

TRANSFER İPTAL OLDU
Galatasaray'ın transfer gündeminde uzun süredir yer alan Nicola Zalewski, Roma'da kalma kararı aldı. Sarı-kırmızılıların İtalya'ya gönderdiği heyet, Polonyalı oyuncunun transferini tamamlayamadı. Zalewski'nin reddiyle birlikte Galatasaray, alternatif isimlere yöneldi.

SÖZLEŞME DETAYLARI
Güncel piyasa değeri 12 milyon euro olarak gösterilen Nicola Zalewski'nin Roma ile sözleşmesi gelecek yıl sona eriyor. 2021 yılından bu yana Roma'nın A takımında forma giyen Zalewski, İtalyan ekibinde çıktığı 109 maçta 2 gol attı ve 7 asist yaptı.
 

Bakmadan Geçme