Nick Ward Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da

Türkiye Basketbol Ligi'nde mücadele eden temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, yeni sezon transfer çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Amerika Birleşik Devletleri kolej takımlarından Michigan State Spartans'tan uzun forvet oyuncusu 22 yaşındaki Nick Ward'ı renklerine bağladı.

  • 2914
Nick Ward Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'da
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Türkiye Basketbol Ligi maçları 12-13 Ekim tarihlerinde başlayacak. Lig öncesi Başantrenör Alkım Ay yönetiminde çalışmalarını sürdüren ve hazırlık turnuvalarıyla lige hazırlanan Fethiye ekibi, ABD’li uzun forvet Nick Ward’ı kadrosuna kattığını bildirdi. Temsilcimiz geçtiğimiz aylarda yine ABD’li oyuncu Erick Neal ile sözleşme imzalamıştı. Böylelikle basketboldaki temsilcimiz Lokman Hekim Fethiye Belediyespor kadrosunda bulunan ABD’li oyuncu sayısı ikiye çıktı. 

WARD BAŞARILI BİR SEZONU GERİDE BIRAKTI 
İlk kez Avrupa liglerinde parkeye çıkacak olan, tam adı Nicholas Jeffrey Ward olan 22 yaşındaki ABD'li oyuncu, geçtiğimiz sezonu kolej takımlarından Michigan State Spartans’ta geçirdi. 2.05’lik forvet Nick Ward, geride bıraktığımız sezon NCAA’de Michigan State Spartans takımında 20.8 dakika, 12.9 sayı, 6.1 ribaund ve 1.2 blok ortalamaları ile oynadı.
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor anlaşmayı resmen duyururken; ''Oyuncumuza ailemize hoş geldin diyor, sağlıklı ve başarılarla dolu bir sezon diliyoruz'' ifadelerine yer verdi.

FEDERASYON KUPASI İÇİN ESKİŞEHİR’E HAREKET ETTİLER 
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Federasyon Kupası için Eskişehir’e hareket etti. TBL Federasyon Kupası heyecanı Eskişehir’de yaşanacak. Temsilcimizin ilk kez mücadele edeceği organizasyonda B grubunda Mamak Belediyespor, Konyaspor ve Samsunspor ile mücadele edecek.Eskişehir Teknik Üniversitesi İki Eylül Spor Salonuve Yenikent Spor Salonu’nda oynanacak müsabakalar 30 Eylül Pazartesi günü başlayacak.

Lokman Hekim Fethiye Belediyespor’un, Federasyon Kupası B grubundaki maç programı ise şöyle; 
30 Eylül Pazartesi saat 17.30 Lokman Hekim Fethiye Belediyespor-Mamak Belediyespor
01 Ekim Salı saat 19.30 Konyasspor-Lokman Hekim Fethiye Belediyespor
02 Ekim Çarşamba saat 17.30 Samsunspor-Lokman Hekim Fethiye Belediyespor
 

Bakmadan Geçme