Nerde kalmıştık?

Türkiye Basketbol Ligi'nin ilk 15 haftasında 12 galibiyet alarak büyük bir başarıya imza atan ve sezonun ilk yarısını lider bitiren Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, Cumartesi günü saat 17.00'de, Beşkaza Spor Salonu'nda oynayacağı Anadolu Basket maçıyla ikinci yarıya başlıyor.

  • 747
Nerde kalmıştık?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ligin ilk yarısında gösterdiği olağanüstü performansla taraflı tarafsız tüm basketbolseverlerin beğenisini kazanan ve ligin ilk yarısını lider bitiren takımımız, bu sezon geride kalan 15 maçta rakip potalara bin 228 sayı bırakırken, kendi potasında ise bin 190 sayı gördü.

BİLETLER SADECE 10 LİRA
Cumartesi günü saat 17.00’de başlayacak maçın bilet fiyatı 10 TL olarak belirlenirken, öğrenciler okul kimliklerini göstermek suretiyle maçı ücretsiz izleyebilecekler. Takımımızın son haftalarda evinde oynadığı maçları ortalama 2 bin kişi izlemişti. 2 bin 250 kişi kapasiteli salonun bu hafta tamamen dolması bekleniyor. 

HİÇ KİMSE LEICESTER CITY’Yİ UNUTMASIN  
Lokman Hekim Fethiye Belediyespor Başantrenörü Alkım Ay, “Ligin ikinci yarısı kesinlikle ilk yarıdan daha zorlu geçecek. İlk yarıda istediği sonuçları alamayan başta Petkim olmak üzere, Konya ve Merkezefendi gibi iddialı takımlar ikinci yarı için kadrolarını ciddi ölçüde güçlendirdiler. Açıkçası, bizim bu takımlar düzeyinde bir ekonomik gücümüz bulunmuyor. Fakat hepsi birbirinden değerli, inançlı oyuncularımız ilk yarıda olduğu gibi sahaya yüreklerini koyacaklar. 2016’da İngiltere Premier Lig şampiyonu olan Leicester City’yi kimse unutmasın.Aramıza yeni katılan Doğukan Sönmez son derece tecrübeli bir oyuncu ve bize önemli katkılar sağlayacaktır. Ligin devre arasında ilgilendiğimiz bazı oyuncular oldu, hepsi de lider takıma gelmeye, Beşkaza seyircisinin önünde oynamaya son derece isteklilerdi. Fakat nihayetinde konu maddiyata gelince herşey istediğimiz gibi gelişmeyebiliyor. Bunu sorun etmiyoruz, ligin ikinci yarısında da muhteşem taraftarımızla beraber elimizden gelenin en iyisini yapacağımızdan hiçkimsenin kuşkusu olmasın. İlk amacımız, ligin başında da söylediğimiz gibi, Fethiye halkının bizimle gurur duymasını sağlamaktır. Bunu şu ana kadar fazlasıyla başardık. Bundan sonra da son topa, son düdüğe kadar mücadeleye devam edeceğiz. Maç maç gideceğiz. İlk hedefimiz de puan tablosundaki sıralamasına bakmadan Anadolu Basket maçıdır” dedi.

TARAFTARIMIZ DEPLASMANLARA HAZIR OLSUN  
Fethiye Belediyespor Kulübü 2. Başkanı İzzet Durak, “Ligin ilk yarısını lider bitirmemizle beraber, hepimizin sorumluluğu biraz daha artmış durumda. Her bakımdan artık daha sıkı çalışmalı, hedefe daha fazla odaklanmalıyız. Bizler yönetim olarak, başantrenörümüz, oyuncularımız zaten bu bilinçle hareket ediyoruz. Biliyorsunuz, “5000 Atkı” kampanyası başlattık.Bu haftasonu Anadolu Basket maçına gelen tüm taraftarlarımızdan bir isteğimiz var. Maça gelen herkes, salona girerken, Kulübümüzü maddi açıdan desteklemek için 2020 takvimlerimizden ve atkılarımızdan alsınlar. Alınan bir takvim ve bir atkı bile Kulübümüze nefes olacak. Taraftarımızın yarattığı atmosfer, Türkiye Süper Basketbol Ligi’ndeki pekçok salonda bile yaşanmıyor. Kendilerine bir kez daha teşekkür ediyoruz.Ligin ikinci devresinde zorlu deplasmanlarımız var. Bu çerçevede, ilk olarak, ilk deplasmanımız olan, 1 Şubat Cumartesi günü İzmir’de oynayacağımız, zorlu Petkim maçı için deplasmana otobüs kaldıracağız. Taraftarlarımız programlarını şimdiden ona göre yapsınlar.” şeklinde konuştu.
 

Nerde kalmıştık?
Nerde kalmıştık?
Nerde kalmıştık?

Bakmadan Geçme