Nejdet Bardak'a Evinde Sürpriz

Kısa bir süre önce Fethiye'ye yerleşen ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk'e benzerliğiyle bilinen Nejdet Bardak'ın evine ziyaret gerçekleştirildi. 

  • 1830

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e benzerliğiyle tüm Türkiye’nin ilgisini üzerine toplayan Nejdet Bardak’ın evine, Fethiye Belediye Başkanı Alim Karaca’nın talimatıyla ziyaret gerçekleştirildi. Ziyarette Bardak’a Fethiye’ye özgü çeşitli hediyeler takdim edildi. 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Nejdet Bardak “23 Nisan Ulusal Egemenlik Bayramı’nda Sayın Başkanımız Alim Karaca’nın bu ince davranışını takdirle karşılıyoruz. Fethiye’ye yerleşeli 2 ay oldu. Fethiye’ye 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı için Atatürk’ü canlandıran küçük programlar sundum. Fethiye çok sakin ve çok güzel bir yer. İdari amirlerin halka olan yaklaşımları da dikkat çekici. Halkın çocuğu halka hizmet eder anlayışıyla başkanımız şuan görevini yapmakta. Bizler de onu saygıyla selamlıyoruz. İnşallah bir gün bu ziyaretinin, bu güzel düşüncesinin karşılığında kendisini ziyaret edeceğim. ” diyerek Başkan Karaca’ya teşekkürlerini sundu. 


 

Bakmadan Geçme