MUTSO aşı olan 18-25 yaş arası gençlere çekilişle tablet verdi

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) Covid-19 aşısının önemine dikkat çekmek ve gençlere aşı konusunda öncülük yapmak amacıyla başlattığı tablet kampanyası sona erdi. 20 Ağustos-30 Eylül tarihleri arasında ikinci doz aşılarını yaptıran 10 öğrenciye çekiliş sonucunda tablet hediye edildi.

  • 822
MUTSO aşı olan 18-25 yaş arası gençlere çekilişle tablet verdi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Ticaret ve Sanayi Odası (MUTSO) tarafından “Aşını ol, başvurunu yap, çekilişe katıl. Tabletin hediyemiz olsun” sloganıyla yürütülen kampanya sona erdi. MUTSO’nun aşılamayı teşvik etmek amacıyla başlattığı kampanya sonunda çekilişe katılan ve tablet kazanan öğrenciler belli oldu.
MUTSO Hizmet Binası Konferans Salonunda gerçekleştirilen program kurum müdürleri, çekilişe katılan öğrenciler ve aileleri katıldı. Noter huzurunda yapılan çekiliş sonucunda, tablet kazanan öğrencilerin isimleri şu şekilde yer aldı; 1.Asil Yaren Yanmadık, 2.Asil Sıla İnan, 3.Asil Yaren Su Yavuz, 4.Asil Recep Doğan Aydemir, 5.Asil Ahmet Güllü, 6.Asil Ahmet İncekaya, 7.Asil Derya Çürük, 8.Asil Abdelrhman Mostafa, 9.Asil Ömer Özcan, 10.Asil Çilem Emre
Programda konuşan MUTSO başkanı Mustafa Ercan şu ifadeleri kaydetti;
“Köklü tarihe sahip Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası olarak, ilin ekonomik ve ticari yönden gelişmesini desteklemenin yanı sıra, ilin sosyal gelişiminin sorumluluğunu da hissetmekte, üzerimize düşen çalışmaları hassasiyetle gerçekleştirmekteyiz. Bu kapsamda tüm dünyayı olduğu gibi ülkemizi de uzun süredir etkisi altına alan covid-19 pandemisi ile mücadelede en büyük silahımız aşıyı, gençler için yaygınlaştırmak ve aşılanmayı arttırmak amacıyla bu çalışmayı yürüttük. Bu amaçla, 18-25 yaş arası ikinci doz aşılarını olan, Muğla’da yaşayan gençlerimize ve ikameti Muğla’da olan Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi öğrencilerimize tablet kampanyasını başlattık.  Muğla Ticaret Ve Sanayi Odası faaliyet alanında bulunan Menteşe, Yatağan, Kavaklıdere, Ula, Ortaca, Köyceğiz, Dalaman ve Datça ilçeleri ile sınırlandırdığımız etkinliğe, yaklaşık iki bin kişi başvurdu. Kısıtlı başvuru koşullarına rağmen, kampanyaya olan bu ilgi, aşılanmanın da yoğunluğunun göstergesi olduğu için, bizler için mutluluk verici oldu. Başvuru şartlarını sağlamayan kişiler, kurallara riayet etmek amacıyla mecburen listeden çıkartıldı ve 871 başvuru çekilişe katılma hakkı kazandı. Yaptığımız çekiliş ile 10 öğrencimize tablet hediye edeceğiz. Hayırlı olmasını diliyorum.”
 

Bakmadan Geçme