Mutlu Hazer ve Fatmanur Erol çiftinin mutlu günü

Milaslı eski gazeteci ve iş insanı Mutlu Hazer ile eğitimci Fatmanur Erol, muhteşem bir düğünle yaşamlarını birleştirdi. 1 Eylül Dünya Barış Günü'ndeki düğünde, yemek ikramı yerine davetliler adına Gazzeli çocuklara, LÖSEV'e, SOBE Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'na ve Hayvan Hakları Federasyonu'na bağışta bulunuldu.

  • 346

Mutlu Hazer ve Fatmanur Erol çiftinin mutlu günü

Milas'ın tanınan ve sevilen simalarından eski gazeteci, iş insanı Mutlu Hazer ve eğitimci Fatma Erol çifti, 1 Eylül Dünya Barış Günü'nde Karya Kır Düğün Bahçesi'nde gerçekleştirilen düğünle yaşamlarını birleştirdi.

Düğüne 27. Dönem AK Parti Milletvekili M. Yavuz Demir, 27. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili ve MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan’ın yanı sıra siyaset, bürokrasi ve eğitim camiasından sayıda isim, kurum amirleri, Hazer ve Erol ailesi ve yakınları ile çok sayıda davetli katılım gösterdi. Düğünlerinde ilginç uygulama yapmaya hazırlanan çift, yemek ikramı yerine davetliler adına Gazzeli çocuklara, LÖSEV'e, SOBE Otizmli Bireyler Eğitim Vakfı'na ve Hayvan Hakları Federasyonu'na bağışta bulundu.

Mutlu Hazer ve Fatmanur Erol çiftinin mutlu günü

Mutlu Hazer ve Fatmanur Erol’un nikah şahitliğini; 27. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili Mehmet Yavuz Demir, 27. Dönem AK Parti Muğla Milletvekili ve MKYK Üyesi Yelda Erol Gökcan, Fahri Acar, Mustafa Mert, Büşra Acar, Özlem Yıldırım yaptı.

Nikah törenin ardından çift, davetlilerin alkışları eşliğinde dans etti. Davetliler, gece boyunca çalınan müziklerle çiftin mutluluğuna ortak oldu. Renkli görüntülere sahne olan düğün, davetlilerin çifti tebrik edip hatıra fotoğrafı çektirmesiyle sona erdi.

ÖZEL HABER

Bakmadan Geçme