Mustafa Taner Azerbaycan'a gitti

Fetav Kültür Komisyonu üyesi, yazar ve şair Mustafa Taner Azerbaycan Irak Medeni Alakalar Birliğinin daveti üzerine Azerbaycan'a gitti.

  • 1826
Mustafa Taner Azerbaycan'a gitti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Azerbaycanlı şair ve yazarları Fethiye’de  kültür ve sanat etkinlikleriyle buluşturan Mustafa Taner; Bakü Atatürk Kültür Merkezinde düzenlenecek olan kültür etkinliğinde konuşmacı olarak katılacak. 
Fetav Kültür Komisyonu üyesi,  yazar ve şair Mustafa Taner Azerbaycan’a gitmeden önce gazetemize uğrayarak program hakkında bilgi verdi. Mustafa Taner açıklamasında “Bildiğiniz gibi Azerbaycan Irak Medeni Alakalar Birliği Fethiye temsilciyim. Birliğimizin başkanı Tahira Memmedova ile birlik üyesi bir çok Azerbaycanlı yazar ve şairi Fethiye’de misafir ettik. Fethiye’mizde düzenlenen  kültür ve sanat etkinlikleri programlarında onlara da  yer verdik.  Şimdi de ben; birliğimizin Fethiye temsilcisi ve İnternet  Medya Birliği  genel başkan yardımcısı olarak Azerbaycan Irak Medeni Alakalar Birliğinin daveti üzerine Azerbaycan’a gitmekteyim. Toplam olarak 7 gün kalacağım ve  Azerbaycan yazarlar birliğinin  düzenlemiş olduğu 5 günlük bir kültür programına  katılacağım. Türkiye ve Azerbaycan ortak kültürü ile ilgili Bakü Atatürk Kültür Merkezinde söyleyişi de bulunacağım ve  aynı gün imza etkinliğim olacak. Ertesi gün ise Azerbaycan Yazarlar Birliğinin törenine katılacağım. Yine program kapsamında Azerbaycan’ın Milli kahramanları, şehitleri ve gazileri ile ilgili anma programına katılacağım. Azerbaycan televizyonuna da konuk olacağım” dedi.
 

Bakmadan Geçme