Mustafa Ferizcan Maç Sonu Neler Söyledi ?

Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan Karagümrük galibiyeti sonrasında açıklamalarda bulundu. İşte o açıklamalar...

  • 1217
Mustafa Ferizcan Maç Sonu Neler Söyledi ?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

FETHİYESPOR, BAYRAM YAPTI

Fethiyespor'da galibiyet sevinci yaşanıyor. Lacivert beyazlılar ligde deplasmanda kazandıkları Pendikspor maçından bu yana 270 dakikadır kazanamıyordu. Fethiyespor, evinde de BAK Spor maçından bu yana yani 540 dakikadır galibiyete hasretti. Ara transferlerin ardından Fethiyespor, şampiyonluğa oynayan Karagümrük'ü Alper Önal ve Emre Balak'ın attığı gollerle 2-0 yenerek bayram sevinci yaşadı. Maç sonrası futbolcular ve taraftarlar adeta bütünleşerek birlik ve beraberliği ortaya koydu. Fethiyespor Başkanı Mustafa Ferizcan maç sonu eski Başkanlardan Esat Bakırcı ile birlikte yaptığı açıklamada; ''Futbolcularımız bugün yüreklerini ortaya koyarak taraftarlarını sevindirmiştir'' dedi.


''HATALARIMIZ OLACAKTIR''

Ferizcan; ''Taraftarlarımızı üzdüğümüz bir dönemde çok güçlü ve çok büyük bütçelerle kurulmuş Karagümrük'e karşı kendi saha ve seyircimiz önünde kazandığımız için çok mutluyuz. Çok anlamlı bir galibiyet oldu. Camiamız birlik ve beraberliğini bu maçta göstererek galibiyette önemli pay sahibi oldu. Esat Başkanımız da uzun zamandır karşılaşmalara gelmiyordu. Aramızda gördüğümüz için mutlu oldum. Kişisel ihtirasların, kısır çekişmelerin hiç kimseye faydası olmaz. Bizler hepimiz Fethiye ve Fethiyespor için el birliği ile çalışıyoruz. Hatalarımız olacaktır. Bizler de insanız. Ancak Fethiye ve Fethiyespor camiası büyüklüğünü göstermelidir diye düşünüyorum. Taraftarlarımızı üzdüğümüzün farkındaydık ama çocuklar bugün ortaya koydukları yürekli mücadele ile taraftarlarımızın gönlünü almışlardır. Kimse merak etmesin. Fethiyespor bundan sonra daima yukarıya çıkacaktır. Yeter ki birlik beraberliğimizi ortaya koyalım. Tek vücut olalım. Futbolcularımızı ve teknik kadromuzu bu galibiyetten dolayı kutluyorum'' dedi.


''KÖTÜ GÜN GÖRMEZLER''
Fethiyespor eski Başkanlarından Esat Bakırcı da ''Futbolcuların bugünkü futbolu ile ligde burada olmamaları gerektiğine inanıyorum. Bugünkü birlikteliği devam ettirirlerse problem olmaz, kötü gün görmezler. Öncelikle maç kaybetmeyeceksin. Geçen hafta 2-0'dan maç verdiler. Geçen hafta hataları çoktu. Özellikle Bakırcı soy isimli Erdi Bakırcı'ya dikkat ettim. Mücadelesini çok beğendim. Tüm futbolcularımızı kutluyorum. Bugüne kadar kırgınlığım kendimeydi. Bu kulübe yokluklar içinde 20 sene hizmet ettim. Mustafa da İsmail Başkan da hepsi talebelerim. Dilerim, takımı bulunduğu yerden üst sıralara çıkartırlar'' dedi.


 

Bakmadan Geçme