'Mükemmel Anneler ve Çocukları'

Fethiye Kardelen Sanat Derneği tarafından düzenlenen 'Mükemmel Anneler ve Çocukları' isimli seminere konuşmacı olarak Yaşam Stratejisti Serra Elçi katıldı. Fethiye Belediyesi Özer Olgun Kültür Merkezi'nde gerçekleşen etkinlikte Serra Elçi, anne ve çocuk iletişimi ile ilgili bilgiler aktardı.

  • 1900
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Dost Gazetesi Muhabiri Fatih Dereli'nin haberine göre; Fethiye Kardelen Sanat Derneği Başkanı Şule Bozok, dernek yöneticileri ve vatandaşların yer aldığı seminer adeta sohbet havasında geçti. Açılış konuşmasını yapan Dernek Başkanı Şule Bozok, “Velilerimize yardımcı olmak adına Yaşam Stratejisti Serra Elçi’nin konuşmacı olduğu Mükemmel Anneler ve Çocukları isimli semineri düzenledik” dedi. Serra Elçi hakkında bilgiler de aktaran Bozok, salonda bulunanlara teşekkür etti. 

Daha sonra Yaşam Stratejisti Serra Elçi, “Mükemmel Anneler ve Çocukları” isimli sunumuna geçti. 30 yıldan bu yana mesleğini sürdürdüğünü belirten 3 çocuk annesi Elçi, “Yıllardan bu yana her yaştan insanı dinliyorum. Elimden geldiğince onlara yardım etmeye çalışıyorum. İnsan olarak en büyük sıkıntıyı kim olduğumuzu unuttuğumuz andan itibaren yaşıyoruz” ifadelerini kullandı. 

SERRA ELÇİ KİMDİR?
Kişisel Gelişim Uzmanı Serra Elçi, çocuk yaşlarından itibaren toplumsal dogmalara itiraz ederek büyümüş ve 16 yaşında hakikati aramak adına başladığı içsel yolculuğuna, yurt içinde ve yurt dışında katıldığı sayısız eğitim ile devam etmiştir.Yananın da söndürenin de siz olduğunuz bu teatral illüzyonda; insanlara büyük bir aşk ile hakikati anlatmayı kendine hayat amacı edinmiş olan Elçi, Boğaziçi Üniversitesi’ndeki eğitim hayatının ardından uzun yıllar New York’ta yaşamıştır. Mentorluk, Nefes ve Yaşam Koçluğu, Duygusal Zeka Koçluğu, Beyin Profilleri, İnsan Tasarımı Analizi ve Meditasyon, Elçi’nin uzmanlık alanları arasındadır.

Özleri ile hizalı yaşamayan, hakikatten kopmuş, ilişkilerinde, işlerinde ve sağlık durumlarında sıkıntı yaşayan bireylere yol gösterebilmek adına yola çıkan Elçi, kendi ile tekrar barışmak isteyen; kendini, insanlığını kabul etmeyi ve hakikate teslim olmayı hedefleyenlere kılavuzluk ediyor.Duygu, düşünce ve bedenimizdeki blokajların doğru nefesle çözüleceğine işaret eden Serra Elçi: “Kim olduğunuzu hatırladığınızda kendi kaderinizi kendiniz yazmaya başlayacaksınız.” diyor.

Doğal nefes ile yepyeni bir hayatın kapılarını aralayan Elçi, yaptığı bireysel ve kurumsal çalışmalarla herkesin mucizesini keşfetmesine öncülük ediyor.
 

'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'
'Mükemmel Anneler ve Çocukları'

Bakmadan Geçme