Muhtarlar Günü coşkuyla kutlanacak

Köy ve mahallelerde tüzel kişiliği temsil eden muhtarlar için 19 Ekim tarihi Muhtarlar Günü olarak ilan edildi. 19 Ekim Muhtarlar Günü nedeni ile Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü tüm muhtarların muhtarlar gününü kutladı. Muhtarlar Günü kapsamında 19 Ekim 2021 Salı günü saat 10.30'da Fethiye Kaymakamlığı Atatürk anıtı önünde çelenk sunma töreni gerçekleştirilecek. Törenin ardından Fethiye Kaymakamı Eyüp Fırat beraberinde Fethiye belediye Başkanı Alim Karaca Fethiye Muhtarlar Derneğine ziyarette bulunacak. Mahallelerdeki bütün sorunlara gece gündüz demeden koşan muhtarların gününü kutlayan Başkan Niyazi Canözü, '19 Ekim muhtarlar günümüzün öncelikle ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum' dedi.

  • 524
Muhtarlar Günü coşkuyla kutlanacak
TAKİP ET Google News ile Takip Et

VATANDAŞIN SORUNLARINI ÇÖZDÜĞÜMÜZDE MUTLU OLUYORUZ
Mahallede oluşan sorunları çözdüklerinde ayrı bir mutluluk yaşadıklarına değinen Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanı Niyazi Canözü, “Öncelikle bütün muhtarlarımızın, muhtarlar gününü kutluyorum. Şunu söylemeden de geçemeyeceğim Sayın Cumhurbaşkanımızın 19 Ekim muhtarlar günü olarak bugünü bize vermesi bizi gerçekten mutlu etti muhtarlar olarak. Sayın Cumhurbaşkanımıza da ayrıca çok teşekkür ediyorum. Biliyorsunuz muhtarlarımız mahallelerimizde ki bütün sorunlar sanki ana merkezi gibi bütün vatandaşlarımızın her saat gece-gündüz ulaşabildikleri devletimizin en alt kademesinde vatandaşımızın devlete ulaşabildiği bir kurum ve bundan dolayı da muhtarlarımızın zorlandığı günlerde oluyor. Ancak bütün muhtar arkadaşlarım gecesini gündüzüne katıyor ve isyan etmeden bütün vatandaşlarımıza yardımcı oluyoruz, vatandaşlarımızın derdini bütün kurumlara götürerek bütün problemlerini çözmek için çabalıyoruz ve uğraşıyoruz. Görevimizin ne kadar zor olduğunu ama bunun yanında güzel olduğunu da biliyoruz. Çünkü vatandaşa yardımcı olmak bizim hoşumuza gidiyor, biz bütün vatandaşlarımızın burada problemini çözdüğümüz de daha mutlu oluyoruz. Benim söyleyeceklerim bu kadar tekrar 19 Ekim muhtarlar günümüzün öncelikle ülkemize ve vatandaşlarımıza hayırlı olmasını istiyorum. İlginizden dolayı teşekkür ederim” şeklinde konuştu.

MUHTARLAR GÜNÜ ETKİNLİK PROGRAMI 
19 Ekim Muhtar Günü nedeni ile düzenlenen etkinlikten de bahseden Başkan Canözü, “Yarın Allah nasip ederse saat 10.30’da kaymakamlığımızın önünde çelenk programımız var. 10.30-11.00 arası da sayın kaymakamımız, belediye başkanımız muhtarlar derneğimizi ziyaret edecekler. Daha sonra da sayın belediye başkanımızın buradan da kendisine çok teşekkür ediyorum. Bütün muhtarlarımıza ve kamu görevlilerine Boğaziçi restoran da bir kahvaltı verecekler. Programımız bu şekilde sonuçlanmış olacak” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme