Muhtar Doğan, 'Hizmet için güç birliği yapıyoruz'

Muğla'nın Seydikemer İlçesi'nin genç ve başarılı muhtarlarından Ramazan Doğan'ın girişimleriyle Gölbent Tomalar Sosyal Amaçlı Tesis hizmete girdi. Sosyal amaçlı tesis için görkemli bir açılış töreni düzenlendi.

  • 1236
Muhtar Doğan, 'Hizmet için güç birliği yapıyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Seydikemer İlçesi Gölbent Mahallesi’nde gerçekleşen açılış etkinliğine Seydikemer Belediye Başkanı Yakup Otgöz, Fethiye İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Harun Reşit Yiğit, kurum müdürleri, mahalle muhtarları ve çok sayıda vatandaş katıldı. Hizmet için güç birliği yaptıklarını ifade eden Gölbent Muhtarı Ramazan Doğan, bu tesisin kazandırılmasında emeği geçenlere teşekkür etti.

 

Konu hakkında açıklama yapan Gölbent Muhtarı Ramazan Doğan, “Mahallemize hizmet etmek adına güç birliği yapıyoruz. Unutmayalım ki halka hizmet, Hakka hizmettir. Mahalle halkımızın yüzde 60’lık oyu ile hizmet etme adına göreve seçildim. Bu tesisin kazandırılmasında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. En büyük sermayemiz vefa. Vefanın anlamını bilmeyen başarılı olamaz. Geçmiş dönem muhtarlarımızın isminin mahallemizdeki sokaklara verilmesi için verdiğimiz dilekçenin Seydikemer Belediye Meclisi’nde onaylandığını öğrendim. Bunun için Belediye Başkanımız Sayın Yakup Otgöz’e, belediye başkan yardımcılarına ve belediye meclis üyelerine teşekkürlerimi sunuyorum” ifadelerini kullandı.

 

Gölbent Mahallesi Tomalar Sosyal Amaçlı Tesis açılış programına mahalli sanatçı Arif Bülbül türküleri ile renk kattı. 

 

 

 

Bakmadan Geçme