Muhtar Cafer Söğüt Adaylığını Açıkladı

Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, Cuma günü gerçekleşecek olan Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayarak, 'Fethiye'deki 41 mahalle muhtarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmak ve muhtarlarımızın çalışmalarını daha da klaylaştırabilmek adına bu göreve talip oldun'ifadelerinde bulundu. 

  • 396

Muhtar Cafer Söğüt Adaylığını Açıkladı

Kargı Mahallesi Muhtarı Cafer Söğüt, Cuma günü gerçekleşecek olan Fethiye Muhtarlar Derneği Başkanlığı seçimlerinde aday olduğunu açıklayarak, "Fethiye'deki 41 mahalle muhtarımızla birlikte uyum içerisinde çalışmak ve muhtarlarımızın çalışmalarını daha da klaylaştırabilmek adına bu göreve talip oldun"ifadelerinde bulundu. 

Muhtar Cafer Söğüt Adaylığını Açıkladı

İki dönemdir Kargı Mahallesi  Muhtarlığı görevini başarıyla sürdüren genç muhtar Cafer Söğüt, Fethiye Muhtarlar Derneği başkanlığına adaylığını açıkladı. Söğüt, "göreve gelir gelmez ilk icraatım derneğimizin kapısını muhtarlarımıza ve vatandaşlarımıza gün boyu açmak olacak"dedi.

Muhtar Cafer Söğüt Adaylığını Açıkladı

Fethiye'deki mahalle muhtarları ile kahvaltılı etkinlikte bir araya gelerek adaylığını açıklayan Söğüt, Cuma günü gerçekleşecek olan olan seçim öncesi muhtarlardan destek istedi. Fethiye'deki 41 mahalle muhtarının çalışmalarını ve hizmetlerini kolaylaştırmak adına göreve talip olduğunu aktaran Söğüt, "Bizimkisi hir hizmet yarışı. Derneğimizin kurulduğu günden bu yana hizmet veren tüm başkanlarımıza ve muhtar arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum.Bu göreve de ekibimle birlikte daha güzel hizmet verebileceğimizi düşündüğümüz için talip olduk.Bu davetime icabet eden tüm muhtar arkadaşlarıma da teşekkür ediyorum"dedi.

Bakmadan Geçme