MUHİTTİN KAYABAŞ AKPARTİ DEN ADAY ADAYI
Bir dönem Fethiye Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan, Fethiye'nin tanınmış esnaflarından Ziraat Mühendisi MUHİTTİN KAYABAŞ Ak Partiden Muğla Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulunduğunu açıkladı.
Bir dönem Fethiye Belediye Meclis Üyeliği yapmış olan, Fethiye’nin tanınmış esnaflarından Ziraat Mühendisi MUHİTTİN KAYABAŞ Ak Partiden Muğla Milletvekili aday adaylığı için müracaatta bulunduğunu açıkladı. Ak Partide Fethiye ilçe yönetim kurulu üyelikleri görevi yapan bir dönemde Fethiye Belediye Meclisi görevinde bulunan ziraat mühendisi Muhittin Kayabaş Kanal F ve Özyer Medya grubu ziyaret ederek 7 haziran seçimlerinde Ak Partiden Muğla Milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. Özyer Medya Gurup Genel Koordinatörü Sıdıka Zeybek Kölemen’i ziyaret eden Kayabaş, Ak Parti’den Milletvekili Aday adayı olduğunu bildirdi.
Muhittin Kayabaş, Cuma Günü AK Parti Fethiye İlçe Teşkilatı’nda Saat, 14.00’da AK Parti’den aday adaylığını açıklayacağını belirterek, tüm Fethiye, Seydikemer, Dalaman ve Muğla Halkı’nı davet etti. Özyer Medya Gurup Genel Koordinatörü Sıdıka Zeybek Kölemen ise, KANAL F Ailesi olarak Muhittin Kayabaş’a ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, “Muhittin Bey’i yıllardan bu yana tanıdığımız ama Zirai İlaç Bayisi olarak ama partili olarak yaptığı çalışmalarda her zaman herkesle iyi iletişim kuran bir yapıya sahip. İnşallah yeni çıktığı yol kendisine hayırlı olur. Fethiye için memleketimiz için hayırlı olur. Allah kolaylıklar versin. Yolu açık olsun” diye konuştu.
WhatsApp İhbar Hattı
0530 898 92 56
ÇEKİN, GÖNDERİN, YAYINLAYALIM!
Bakmadan Geçme
Prof. Dr. Aydın Ayaydın’dan Seydikemer Kaymakamı ve Başsavcıya Ziyaret
Muğla’da Cuma Günü Sağanak Uyarısı: 13 İlçede Yağış Etkili Olacak
Yeni nesil elektrikli yol süpürme araçları Bodrum’da
İki Otomobil Kafa Kafaya Çarpıştı: 1 Ölü, 3 Yaralı
Prof. Dr. Aydın Ayaydın, Fethiye Kaymakamı Fatih Akkaya’yı Ziyaret Etti
Fethiye Çamköy’de Kan Bağışına Yoğun İlgi