MUĞLASPOR HÜKMEN GALİP

Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor, Denizli'de oynanacak olan Muğlaspor maçına çıkmadı. Hakem tarafından maç tatil edilirken, Muğlaspor-Çine Madranspor maçı, Çine Madranspor ekibinin olası bir maça çıkmayacağını beyan etmesiyle Muğlaspor'un hükmen galibiyetine karar verildi.

  • 1941
MUĞLASPOR HÜKMEN GALİP
TAKİP ET Google News ile Takip Et

TFF Bölgesel Amatör Lig 9. Bölge 3. Grup’ta aynı puan ve aynı averaj sahip olan Muğlaspor ve Çine Madranspor, Play-Out maçı için Denizli’de karşılaşacaktı. Ligden düşmesi kesinleşen Çine Madranspor, 16 Nisan Cumartesi günü saat 15.00’te oynanması gereken maça çıkmadı. Çine Madranspor’un maça çıkmaması üzerine hakem maçı tatil etti.
Çine Madranspor kafilesinin olası bir maça çıkmayacağını beyan etmesiyle Muğlaspor’un hükmen galibiyetine verdi. Çine Madranspor’da hafta içinde futbolcular maça çıkmak için açıklama yaparken Çine Madranspor Kulüp Başkanı Tuncay Ercin ise Muğlaspor maçına çıkmamak için Ankara’daki Amatör İşler Müdürlüğü’ne dilekçe göndermişti.
Aydın ekibinin maça çıkmamasıyla Muğlaspor ve Ortaca Belediyespor mücadelesini kazanan ekip, Bölgesel Amatör Lig’de mücadele edecek.
 

Bakmadan Geçme