Muğlaspor deplasmanda kayıp 2-1 

3. Lig 4. Grup'ta mücadele eden Muğlaspor deplasmanda Siirt İl Özel İdaresi Spor'a 2-1 yenilirken 2. Lig Kırmızı Grup'ta mücadele eden Bodrumspor, Ankara deplasmanında Mamak Futbol Kulübü'nü 3-0 mağlup etti. 

  • 964
Muğlaspor deplasmanda kayıp 2-1 
TAKİP ET Google News ile Takip Et

MUĞLASPOR’UN UMUTLARI TÜKENDİ 
3. Lig 4. Grup’ta son sırada yer alan Muğlaspor’un umutları tamamen tükendi. Deplasmanda, Siirt İl Özel İdaresi Spor’a 2-1 kaybeden yeşil beyazlıların, matematiksel olarak 3. Lig’e veda ettiği belirtildi.  

Siirt Atatürk Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Doğu Yılmaz, Bülent Korkmaz, Ahmetcan Akkoyun hakem üçlüsü yönetti. Muğlaspor, 10. dakikada Fatih’in golü ile 1-0 öne geçti. Siirt İl Özel İdaresi Spor ise 35. dakikada Harun’un golü ile eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1’lik eşitlikle tamamlandı. Siirt İl Özel İdaresi Spor, 88. dakikada Burhanettin’in golü ile öne 2-1 öne geçti. İlerleyen dakikalarda başka gol olmayınca Muğlaspor sahadan eli boş ayrıldı ve matematiksel olarak 3. Lig’e veda etti. 

BODRUMSPOR 3 PUANI 3 GOLLE ALDI 
2. Lig Kırmızı Grup’ta mücadele eden Bodrumspor, deplasmanda Mamak Futbol Kulübü’nü 3-0 ile geçti. 

Çubuk İlçe Stadı’nda oynanan karşılaşmayı Ömer Tolga Güldibi, Birtan Yavuz ve Şefik Öner hakem triosu yönetti. Karşılaşmanın ilk yarısı golsüz tamamlandı. İkinci yarıda 50. dakikada Ozan’ın penaltıdan attığı gol ile 1-0 öne geçen Bodrumspor, 77. dakikada Enes’in golüyle farkı ikiye çıkardı. 80. dakikada bir kez daha sahneye çıkan golcü oyuncu Ozan skoru 3-0’a taşıdı.       


 

Bakmadan Geçme