Muğlaspor'da Nizamoğlu başkan oldu

Misli.com 3'üncü Lig 4'üncü Grup'ta mücadele eden Muğlaspor'da kulüp başkanı Erol Kapiz'in istifasının ardından boşalan başkanlık koltuğuna Hüseyin Nizamoğlu getirildi.

  • 1995
Muğlaspor'da Nizamoğlu başkan oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğlaspor Kulüp Başkanı Erol Kapiz'in istifa etmesinin ardından kongre tarihine kadar yeni görev dağılımı yapıldı. Yeşil-Beyazlı kulüpte 3 sezondur başkanlığı yürüten Erol Kapiz, takımın kötü gidişatının ardından geçtiğimiz gün istifa ettiğini açıklamıştı. Kapiz’in yerine kulüpte 2. Başkanlık görevinde bulunan Hüseyin Nizamoğlu, Muğlaspor’a başkan oldu. 
Muğlaspor’un yeni Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, yaptığı açıklamada şunları kaydetti; “Kulübümüz zor bir süreçten geçiyor. Her zaman olduğu gibi Muğlasporumuza sahip çıkıyoruz. Şuanda da olduğu gibi her zaman taşın altına elimi koydum. Muğla Valiliği’ne kongre talebinde bulunduk. Ama koronavirüs salgınından dolayı talebimiz değerlendirme aşamasında. Cevap bekliyoruz. Kulüp olarak Muğlasporumuzun kanaat önderleriyle görüşmeler gerçekleştirdik. Bu görüşmeler neticesinde benim ismim üzerinde karar kıldılar. Muğla’nın en büyük ve en değerli markası olan Muğlasporumuz için elimden geleni yapmaya çalışacağım.” 
Kongre tarihine kadar oluşan yeni görev dağılımı şu şekilde oldu: Kulüp Başkanı Hüseyin Nizamoğlu, Başkan Vekili Hakan Özcan, Alper Kolukısa, Mali Asbaşkan Serdar Sungur, İdari Asbaşkan Ali Çakır, Profesyonel Şube Sorumlusu Özcan Saygın, Altyapı Şube Sorumlusu Deniz Akgün, Basın Sözcüsü Osman Pala, Bölge Temsilcisi Özgür Deniz Ateş, Futbol Şubesi Genel Kaptanı Evşin Karacan.
 

Bakmadan Geçme