'Muğlaspor Benim Çocukluk Aşkım'

Muğlaspor'da geçen sezon Ali Çakır yönetiminde görev yapan iş insanı Hamza İlhan, son günlerde spor kamuoyunda 'Muğlaspor yönetimine girmek istiyordu, biz almadık' şeklindeki konuşmalar üzerine açıklamada bulundu.

  • 596
'Muğlaspor Benim Çocukluk Aşkım'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğlaspor’da geçen sezon Ali Çakır yönetiminde görev yapan iş insanı Hamza İlhan, son günlerde spor kamuoyunda ‘Muğlaspor yönetimine girmek istiyordu, biz almadık’ şeklindeki konuşmalar üzerine açıklamada bulundu.Muğlaspor benim çocukluk aşkım diye sözlerine başlayan iş insanı Hamza İlhan, “Ortaca’da yaşayan yeşil beyaz sevdası olan bir kardeşinizim. 12 yaşında Muğlaspor idmanını izleyebilmek için harçlıklarımızı dolmuş parası yapacak kadar bu işe sevdalıyım. Şimdiye kadar Muğlaspor’da, 6 kulüp başkanıyla görev yaptım.

Gücüm nispetinde Muğlaspor’a ekonomik olarak destek sağladım. Ali Çakır başkanıma güvendiğim için Muğlasporumuza,  elimden ne geliyorsa destek olmaya çalıştım. Ali Çakır başkanla geldim ve onunla gittim. Menaf Kıyanç yönetiminde yer almak gibi bir niyetim hiç olmadı.  

Son zamanlarda yeni yönetim ‘ hakkımda Hamza İlhan bizim listemize girmek istedi, biz almadık. Ali Çakır ve yönetimi görevi kötüye kullanmışlar’ gibi söylemlerde bulunmuşlar. Ben şahsım olarak her türlü yüzleşmeye hazırım. Kimseden görev talebinde bulunmadım. Kulübü asla basamak olarak kullanmadım, temennimde hiç kimsenin kullanmamasıdır.  İnşallah sezon sonu Muğlaspor başarılı olur ve 3.lige çıkar” ifadelerini kullandı.
 

Bakmadan Geçme