• Haberler
  • Güncel
  • Muğla ve İlçelerinde 4 Eylül Çarşamba Günü Hava Durumu Tahminleri: Muğla'da Hava Değişiyor!

Muğla ve İlçelerinde 4 Eylül Çarşamba Günü Hava Durumu Tahminleri: Muğla'da Hava Değişiyor!

Muğla ve ilçelerinde 4 Eylül Çarşamba günü hava durumu nasıl olacak? Merak edilen bu sorunun cevabını sizler için derledik. Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nden alınan verilere göre, bölgede sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesi beklenirken, yer yer sağanak yağışlar etkili olacak. Parçalı bulutlu gökyüzünün yanı sıra, yer yer görülebilecek sağanak yağışlar, sıcaklıkların mevsim normalleri civarında seyretmesine neden olacak.

  • 849
Muğla ve İlçelerinde 4 Eylül Çarşamba Günü Hava Durumu Tahminleri: Muğla'da Hava Değişiyor!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla merkezde, günün büyük bir kısmı parçalı bulutlu geçecek. Öğle saatlerinde yer yer görülebilecek sağanak yağışların, akşam saatlerinde yerini açıklara bırakması bekleniyor. Sıcaklıkların ise 31 derece olması bekleniyor.

İLÇELERDE HAVA DURUMU

Menteşe’de ilçede gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 28-32 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Bodrum'da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Rüzgarın hafif esmesiyle birlikte deniz suyu sıcaklığı yüzmek için oldukça uygun olacak. Sıcaklıklar 27-31 derece arasında değişecek. Dalaman'da gün genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 29-33 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Datça'da da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Rüzgarın hafif esmesiyle birlikte deniz suyu sıcaklığı yüzmek için oldukça uygun olacak. Sıcaklıklar 26-30 derece arasında değişecek. Kavaklıdere'de parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Sıcaklıklar 28-32 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Köyceğiz'de gün genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 29-33 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Marmaris'te de parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Rüzgarın hafif esmesiyle birlikte deniz suyu sıcaklığı yüzmek için oldukça uygun olacak. Sıcaklıklar 27-31 derece arasında değişecek. Milas'ta gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 28-32 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Ortaca'da da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Sıcaklıklar 29-33 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Seydikemer'de gün genelinde parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 29-33 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Ula'da da parçalı bulutlu bir gün bekleniyor. Sıcaklıklar 28-32 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Yatağan'da gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 28-32 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir. Fethiye'de gün boyunca parçalı bulutlu bir hava hakim olacak. Sıcaklıklar 29-33 derece arasında seyredecek. Öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir.

4 Eylül Çarşamba günü Muğla genelinde parçalı bulutlu bir hava bekleniyor. Güneşli aralıklarla yer yer bulutlu geçecek olan gün boyunca sıcaklıklar mevsim normalleri civarında seyredecek. Yağış ihtimali düşük olsa da özellikle öğle saatlerinde yerel olarak kısa süreli sağanak yağışlar görülebilir.
 

Bakmadan Geçme