MUĞLA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN İZMİR'E YARDIM

İzmir'de yaşanan deprem nedeniyle Muğla Ülkü Ocakları örnek bir yardım kampanyası başlattı. Muğla'da hazırlanan yardım kamyoneti İzmir'deki depremzedelere ulaşacak.

  • 708
MUĞLA ÜLKÜ OCAKLARI'NDAN İZMİR'E YARDIM
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İzmir’de yaşanan 6.6 şiddetindeki deprem nedeniyle bir çok bina yıkılmış binlerce vatandaşta sokakta kalmıştı. Bu duruma kayıtsız kalmayan Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel ve ülkücü gençler İzmir’e gitmek üzere bir yardım kamyonu hazırladı. Muğla Ülkü Ocakları ve ilçelerinde katkı sağladığı yardım kamyonu, İzmir’e gitmek üzere bugün yola çıktı.
Yardım paketlerinin hazırlanmasının ardından açıklamalarda bulunan Muğla Ülkü Ocakları Başkanı Burak Demirel, “İzmir depreminden etkilenen vatandaşlarımıza ulaştırılmak üzere Genel Başkanımız Ahmet Yiğit Yıldırım’ın Emir be talimatlarıyla başlattığımız yardım kampanyamızı tamamlayarak, Muğla’dan İzmir’imize dualar eşliğinde uğurlamak üzere aracımızı hazırladık.İdil, Elif ve Ayda gibi çocuklarımız bizlere umut olduğu sürece aşkla çalışacağız, Türk milletine hizmet edeceğiz.Bu vesileyle İl Yöneticilerimize, İlçe Ocak Başkanlarımıza, Teşkilatlarımıza ve destek olan tüm Ülküdaşlarımıza teşekkür ediyorum.” dedi.

Bakmadan Geçme