Muğla'nın En Başarılı Takımı Lokman Hekim Fethiye Belediyespor

Türkiye Basketbol Liginin (TBL) lideri ve Süper Lige göz kırpan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor, 2018 - 2019 sezonunda 'Muğla il genelindeki en başarılı takım' seçildi.

  • 1344
Muğla'nın En Başarılı Takımı  Lokman Hekim Fethiye Belediyespor
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muğla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkanlığı tarafından yapılan değerlendirme sonucunda, 2018 - 2019 sezonunda Türkiye Basketbol Ligi'ne yükselen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor başarılı grafiğini 2019 - 2020 sezonunda da devam ettiriyor.16 takımlı TBL'de tüm beklentilerin üstünde bir performans gösteren takımımız bu haftasonu Ankara deplasmanında Mamak Belediye ile karşılaşacak.
II. Başkan İzzet Durak : Şimdi Değilse Ne Zaman?
Konu hakkında bir açıklama yapan Lokman Hekim Fethiye Belediyespor II. Başkanı İzzet Durak; “ligin geri kalan kısmında heyecanın ve çekişmenin artarak devam edeceğini” belirtti. İzzet Durak "sezon öncesindeki tüm hesaplamaların ve beklentilerin ötesinde son derece başarılı bir performans ortaya koyduklarını" vurgulayarak, "artık Fethiyeli işadamlarından daha fazla destek beklediklerini" söyledi. İzzet Durak, "sadece Fethiye'deki değil, Muğla'daki sermaye sahiplerinin takıma destek olmaları halinde, Muğla'nın kısa zamanda önemli bir basketbol kentine dönüşebileceğini, bu durumun şehir ekonomisine büyük katkı sağlayacağını" ifade etti. İzzet Durak "TBL'yi ligin ekonomik anlamda en güçlü takımı olan Petkim ile beraber domine ettiklerini, maddi açıdan güçlenmeleri halinde, Fethiye'ye en kısa zamanda Ergin Ataman'lı Efes'i, Obradoviç'li Fenerbahçe'yi, Galatasaray'ı, Beşiktaş'ı,  Karşıyaka'yı getirmek istediklerini" söyledi.
Ödül Töreni Cuma Günü
2018 - 2019 sezonunda "Muğla il genelindeki en başarılı takım" seçilen Lokman Hekim Fethiye Belediyespor'a ödülü Cuma günü  Muğla CNS tesislerinde verilecek.
 

Bakmadan Geçme